Beskrivning

Svarta satin pumps med blommönster med band runt vristen och dekorativ spänne i storlek 38
Längd: 25 cm
Bredd: 6,5 cm
Klack höjd 4,5 cm

Köp- och leveransvillkor
Skick
Everlong säljer vintage- och second handvaror vilket innebär att varorna är av varierande ålder och mer eller mindre använda. Varor säljs i befintligt skick och enligt angivna beskrivningar och bilder i respektive annons.

Betalning
Betalning görs med något av de betalningsalternativ som erbjuds genom Traderabetalning. Betalning sker direkt i samband med köp nu-annons och snarast efter vunnen och avslutad auktion, dock senast inom 1 dag. Vi förbehåller oss rätten att häva köp som inte betalas inom utsatt tid.

Leverans & samfrakt
Paket skickas spårbart inom EU med Postnord eller DB Schenker. Köparen står för fraktkostnaden.

Vi erbjuder samfrakt vid köp av flera varor. När betalning gjorts kan samfrakt inte användas längre. Vi skickar varan/varorna så snart vi kan efter mottagen betalning.

Avhämtning i butik

Vi erbjuder även möjlighet till avhämtning i vår butik i Solna på Södra Långgatan 23 C under butikens öppettider. Observera att betalning ska ske innan avhämtning och kan endast ske genom Traderabetalning. Betalning kan således inte göras i butikens kassa för köp på Tradera. Kontakta oss innan hämtning via meddelandefunktionen i Tradera eller via mejl på info@everlong2nd.com och invänta bekräftelse från oss att varan är klar för avhämtning. Ta med och uppvisa giltig legitimation, bud ska visa både köparens och den egna legitimationen. Avhämtning ska ske inom 5 dagar från det att bekräftelsemeddelande från oss skickats. Vi förbehåller oss rätten att häva ett köp om inte avhämtning sker inom utsatt tid.

Har du några frågor eller funderingar kontakta oss gärna!

Ångerrätt

När du köper en vara av Everlong på Tradera har du enligt lagen (2005:59) om distansavtal och avtal utanför affärslokaler rätt att ångra köpet inom 14 dagar räknat från det att du tagit emot varan.

Om ångerrätten åberopas ska du inom 14 dagar från det att du har mottagit varan informera Everlong om detta via meddelandefunktionen i Tradera eller via mejl till: info@everlong2nd.com. Det ankommer på dig att i sådant fall snarast och på eget ansvar och bekostnad returnera varan till oss. Vi återbetalar vad som betalats för varan inom 14 dagar från det att vi mottagit varan. Everlong kan dock komma att göra avdrag från det belopp som ska återbetalas om varans värde har minskat till följd av annan hantering än vad som varit nödvändigt för att undersöka dess egenskaper.

Packa väl och återanvänd gärna om möjligt samma emballage som varan skickades med. Lägg med en lapp med ditt namn och alias på Tradera. Skicka returen till:

Everlong 2nd Hand AB, Södra Långgatan 23 C, 169 59 Solna.

Vänligen notera att återbetalning inte kommer att göras förrän Everlong har fått tillbaka varan och att återbetalning sker endast via Tradera.

Reklamation

Reklamation ska göras inom skälig tid efter det att felet borde upptäckts och senast inom tre år.

Notera att Everlong säljer vintage- och second handvaror vilket innebär att varorna är av varierande ålder och i regel är använda och därför inte kan förväntas ha samma egenskaper som nya varor. Vissa brister får därför betraktas som normala och utgör inte fel eller brister. Varor säljs i befintligt skick och enligt angivna beskrivningar och bilder.

Vid reklamation av en vara är det viktigt att snarast möjligt informerar Everlong om det och beskriva skälen. Bifoga även gärna bild/-er. Använd i förekommande fall Traderas meddelandefunktion eller mejla till: info@everlong2nd.com .

Kundservice
Har du några frågor är du välkommen att kontakta oss via meddelandefunktionen på Tradera eller mejla till info@everlong2nd.com.

Objektnr 633070932

Visningar 48

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 19 maj 22:28

Svarta satin pumps med blommönster i storlek 38

Utropspris

|0 Bud

198 kr

Auktionen avslutades utan bud

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?