Beskrivning

Allen Iverson x Reebok Answer VI 6 'Black' EU44

Black/Black/Black

Modellnummer: 75270

Denna slutsålda och högst ovanliga skomodell kom ut medan Iverson spelade för Philadelphia 76ers år 2002 och under toppen av Allen Iversons karriär, och 'AI' var en personlig favorit känd under många smeknamn som The Answer, Jewelz, The Third Degree, och Bubba Chuck.

Iverson var aldrig utan kontrovers - men alltid underhållande på planen, och lämnade avtryck hos alla som såg honom spela.

Tycker denna modell är betydligt modernare, futuristisk, och snyggare än de andra modellerna i Answer-serien som känns mer daterade.

Den här modellen, och färgkombination är jättesvår att få tag på, och extra svårt tillsammans med originalskokartongen.

Reebok Answer VI har återinfört dragkedjan för att ge en tightare passform. Istället för att använda DMX-teknik har Answer 6 en TPU-mellansula. Minimal perforering runt tåboxen och plastblock som stavar "IVERSON".

Bägge innersulorna pryds med fotografier av Iverson (se bilder) och bakdelen på hälen har silverfärgat material som reflekterar.

Har inte använt dom på många år men skorna är i använt, helt okej skick (se bilder). Kommer med original skokartong och skickas givetvis dubbelboxad.

Reebok, Answer VI, 6, Allen Iverson, AI, AI3, Bubba Chuck, Jewelz, The Third Degree, 2002, 76ers, Zipper, TPU, Reflective, Black

Storlek: EU44 / UK9 1/2 / US 10 1/2 / 28.5CM

————————————————————
Kontakta gärna om ni undrar över något eller önskar se fler bilder.

Objektsnr 629486299

Visningar 96

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 7 maj 21:16

Allen Iverson x Reebok Answer VI 6 'Black' EU44

Pris

1 149 kr

kribbus

Boden, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

176 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Mer från varumärket