Beskrivning

Klassiska Reebok the pump basketball Hexalite. Osäker på när dessa är ifrån, jag köpte dem begagnade för ca 10 år sedan men känns lite för fräscha för att vara original från 90-tal så troligtvis nej. Spelar heller ingen roll för de är tidlösa och cleana oavsett. Sparsamt använda med endast mindre bruksslitage och lite noppror på insidan

Märkta med storlek EUR 44,5, USA 11, UK 10. Made in China

Vissa saker jag säljer kan ha hängt/legat undanlagda en längre tid och kanske behöver tvättas/vädras eller rengöras på annat sätt. Jag lämnar det till köparen att avgöra då vissa helst inte tvättar plagg som jeans, skinn etc. Katt finns i hemmet.

Köp är bindande och jag betalar inte igen pengar om man ångrar sig när man fått varan. Du har all möjlighet att maila frågor, be om fler bilder etc innan du bestämmer dig för att lägga ett bud.

Skickas som Schenker 1-7 dagar efter att pengar syns på mitt bankkonto. Klädesplagg/väskor/skor och liknande som inte är ömtåligt skickas oftast med enklare emballage (typ påse med packtejp runt) för att hålla nere fraktkostnad.

Kan hämtas hos mig i centrala Göteborg men vill ha betalt direkt vid avlutad auktion om inget annat överenskommet. Jag ansvarar inte för postleverantörens ev. slarv och ersätter ej något de tappat bort.

Objektsnr 628179009

Visningar 279

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 9 apr 20:50

Reebok the pump basketball, basketskor, retro hip hop, thrash, sneakers high top

Slutpris

|

380 kr

Auktionen är avslutad

Digital_orf vann auktionen

iamhell

Göteborg, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

1 524 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Mer från varumärket