Beskrivning

Nike Air Force 1 Low White Royal Blue
Vit/Blå
Släpptes 2020
Använda
US 7 EU 40 (Skick 8/10)
Ingen Låda

Vi på Sneakershyllan:
Med vårt cirkulära koncept BUY SELL TRADE kan man som privatperson både köpa, sälja och tradea sneakers och streetwear plagg hos oss. Hos oss hittar du därför både nytt och begagnat – allt köpt från privatpersoner.

Vi har två fysiska butiker och en e-handel där man alltid hittar vårt fulla sortiment, tillgängligt 24/7. Vill du besöka oss hittar du oss på Kungsgatan 38 i Göteborg samt på Folkungagatan 86A i Stockholm!

Välkommen att hitta dina nya favoriter!

Betalning:

Vi använder oss av Traderabetalning vilket innebär att du som köpare kan välja att betala med Swish, kort eller PayPal. Vunnen auktion betalas inom 2 dagar och vi förbehåller oss rätten att häva köp som inte betalas inom utsatt tid.

Leverans:

Vi samarbetar via Tradera med Schenker och erbjuder genom dem frakt inom EU. Vi skickar din vara så snabbt som möjligt, senast fyra arbetsdagar efter mottagen betalning. Vi erbjuder även möjlighet till upphämtning i butik, då i vår butik på Kungsgatan 38, Göteborg.

Skick:

Vissa av våra varor är begagnade och säljs enligt bilder och eventuell defektbeskrivning. Detta innebär att du köper en vara i befintligt skick. Om du inte är nöjd har du alltid ångerrätt på våra annonser, du står då själv för returfrakten.

Upphämtning i butik:

Vi erbjuder upphämtning vår butik i Göteborg på Kungsgatan 38, under butikens öppettider. Betalning sker då innan via Traderabetalning. Vi meddelar via mail när varan är redo att hämtas och det går tyvärr inte att hämta en vara innan mailbekräftelsen kommit. Avhämtning sker senast sju dagar efter mottaget bekräftelsemejl. Medtag din/köparens legitimation och visa upp i kassan.

Vi förbehåller oss rätten att häva köp som inte hämtas inom utsatt tid.Butiken och webbshopen är två separat verksamheter, det går därför inte att betala en vara på plats i butik eller få hjälp med frågor angående ditt köp. Om ni undrar över något så mejla oss gärna istället!

Retur:

Som kund har du alltid 14 dagars ångerrätt. Varan ska då vara helt oanvänd och eturfrakten bekostas av dig. Fullständiga instruktioner och villkor hittar du under "Info" på vår butikssida på Tradera.

Behöver du hjälp:

Vi hjäper dig gärna via mail. Vi återkommer till dig så fort vi kan under vardagar.

Objektsnr 628316400

Visningar 218

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 27 apr 15:06

Nike Air Force 1 Low White Royal Blue, EU 40, Sneakers

Pris

889 kr
Annonsen är avslutad

Sneakershyllan

Göteborg, Sverige

4.9

Sneakershyllan

Företag

Toppsäljare

138 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Mer från varumärket