Beskrivning

Retro, Vintage western cowboyboots i modellen Pecos från Red Wing Shoes. Modellen heter 8844 Pecos Black Abilene. Märket Red Wing är ett American Heritage märke och därför passar dessa skorna bra till Americana stilen.

Är i svart mocka, suede, nubuck av utmärkt begagnad kvalité. Köpta förra vintern men inte sett lite användning då de var för stora. Skorna är därav inte ingångna ordentligt så möjligheten finns fortfarande att gå in dem och få de formade efter foten. Storleken är 11E (USA) vilket motsvarar EU 44. Har mätt de invändigt och de är 29cm. Det är viktigt att din fot är ungefär den längden då de ska vara åtsittande för att sedan töjas och formas efter foten. Sulorna har kvar allt greppmönster (se bild 4 och 5) och är oil resistent (olje resistenta). Tyvärr slängdes skolådan.

Finns inte att köpa av någon återförsäljare i Sverige eller Europa och är slutsålda överallt. Vad jag har läst online så har även produktionen upphört. För mer information se Red Wing Amsterdams hemsida för skon: https://redwingamsterdam.com/products/8844-pecos-black-abilene

Hör av dig ifall det är något du undrar över. Avhämtning centrala Lund, annars skickas de med Schenker eller DHL. Kört garderobsrensning så kolla gärna mina andra annonser, finns mycket i olika stilar.

/ No_tip

Objektsnr 630558779

Visningar 342

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 18 maj 13:37

Red Wing Shoes, Pecos svarta mocka cowboy boots i storlek 44, US 11E

Pris

2 950 kr

No_tip

Lund, Sverige

5.0

No_tip

Verifierad

33 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?