Beskrivning

Skoblock i cederträ
Storlek 39 (läs nedan om storlek)
Ordinarie pris 279 kr

Inköpta från skolyx som skriver så här:
”Skoblock i cederträ som är expanderbara i såväl längd som bredd. Att använda ett par skoblock i trä av hög kvalitet kommer förlänga livslängden på dina skor avsevärt, då de hjälper skorna att behålla formen samtidigt som de kan torka på ett bra sätt. Skoblocken slätar ut veck och ser till att tån på skon inte reser sig.

Tillverkade i obehandlat, ljuvligt doftande röd ceder som har utmärkta fuktabsorberande egenskaper, samtidigt som det eliminerar eventuell odör och dessutom håller skadeinsekter borta. Mässingsfärgade, rostfria metalldelar och praktisk knopp, som gör det enkelt att ta i och ur skoblocken. Fungerar också utmärkt i kängor, då det är just att räta ut sulan och gångvecken som är ett skoblocks viktigaste uppgift, håller du blocket aningen vridet utåt när du för in det i kängan glider de i utan problem.

Blocken är relativt stora i storleken, vanligt är att man går ner 0,5-1 storlek jämfört med den storlek man har i sina randsydda skor. För damskor rekommenderar vi att du går ner två storlekar jämfört med din skostorlek.”

Objektnr 632964637

Visningar 183

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 19 maj 14:36

Skoblock i cederträ

Slutpris

|

157 kr

Auktionen är avslutad

eudaimonia vann auktionen

Ekbarken

Malmö, Sverige

5.0

Verifierad

59 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?