Beskrivning

*Shipping outside Sweden, look further down.

Handgjorda beten av mig som gjutits i solid plast (polyurethan) och har genomgående, 1.5 mm, ståltråd. 3 lager C&W lack. Det som syns i bild 1-2 är vad man köper.

För se gången och få mer information om betet gå till: https://www.facebook.com/VURMfiskebeten/videos

Betesmodell:
Bastard
Betestyp:
Wobbler
Längd:
10.5 cm
Vikt:
Cirka 50g
Densitet:
Långsamt sjunkande
Nr: 15

Detta är 2:a sortimentet av beten och därför säljs billigare. Det kan vara att lacken inte är ok, prototyper av beten/tekniker etc. Men alla beten går att fiska med och är lika eller väldigt lik gången som syns i länken nedanför, om modellen finns med i länken.

Skickas välpaketerat för mindre risk för något ska hända produkten under frakten. Jag ansvarar inte för borttappat paket pga fraktbolagens slarv. Tänka på väljer ni frimärke så är det svårt att göra något om det inte kommer fram.

Om ni väljer frimärke som frakt kan jag inte hjälpa om paketet försvinner på vägen.
Efter vunnen auktion ska pengarna vara insatta senast efter 3 dagar. Köparen ansvarar att adresser och kontaktuppgifter stämmer. Produkten skickas välpaketerat för mindre risk för något ska hända produkten under frakten. Jag ansvarar inte för fraktbolagets hantering, slarv eller andra hanteringsproblem de kan ha hos sig. Buda inte om ni känner er osäkra runt fraktbolagens hantering av paket. Detta gäller särskilt om ni väljer Postnord - frimärke som inte är spårbart.

*If you live outside Sweden and what to buy more then one bait and want combined shipping on them, contact me before buying so can I tell you the price. If you buy one bait I think you get the right shipping price in tradera.*

Lycka till!

Objektsnr 630858059

Visningar 38

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 27 apr 16:10

Handgjort bete, Bastard av VURM

Utropspris

|0 Bud

89 kr

Auktionen avslutades utan bud

jonroo

Solna, Sverige

5.0

jonroo

Verifierad

Toppsäljare

197 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?