Beskrivning

Don Henley - The End of Innocence
EU-89
Geffen 924 217-1
Skick (skiva/omslag) (EX+/M-)/EX+

Skiva i hur fint skick som helst! Otroligt blank och fin med bara ett fåtal superlätta linjer/scuffs, främst på A-sidan, men det är inte långt ifrån M- även där. Blir svårt att hitta en nämnvärt finare tror jag. Omslaget kommer inte långt efter och är otroligt fint även det, hade också varit i topp om inte för en böjning vid framsidans övre högra hörn. Enda anmärkningar i övrigt ett fåtal minimala märken och creases. Den sköra originalinnern är också i riktigt bra skick, en aning vågig med ett par lätta veck, men inga revor eller splits. Se bilder!

Missa inte mina övriga auktioner!

Självklart samfraktar jag, och i de fallen måste jag justera till den aktuella fraktkostnaden innan ni betalar via Traderas betallösning.

Avvakta meddelande från mig innan betalning om du vinner mer än en auktion.

Graderingar kommer att vara strikta och noggranna, ett M- kommer att vara i det närmaste absolut topp, där endast enstaka scuffs/väldigt lätta linjer kan förekomma. Ett VG+ kommer att vara ett fullt så dugligt exemplar för de allra flesta.

Skivorna är visuellt graderade om inte annat anges, men har de märken som ser ut att kunna påverka uppspelningen brukar jag lyssna igenom dessa för kontroll.

Skivorna kommer att skickas med Postnord, och jag separerar alltid skiva från omslag för att förhindra skador på omslaget. Däremot kan jag inte ta ansvar för Postnords hantering.

Maila gärna och fråga om det är någonting du undrar över, så försöker jag att återkomma med svar så fort som möjligt.

Lycka till!

Objektsnr 627585131

Visningar 60

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 3 apr 19:00

Don Henley - The End of Innocence EU-Original w. inner Toppex!

Utropspris

|0 Bud

50 kr

Auktionen avslutades utan bud

KaptenBortom

Bromma, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

302 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?