Beskrivning

Ge gärna prisförslag! Specialutgåva, signerad av Håkan. Försökte fånga autografen på bild för att visa att man kan se att det är skrivet med tuschpenna men det är svårt att fånga på bild. Skickar gärna fler bilder vid behov. Jättefint skick, nyskick skulle jag säga. Har ironiskt nog inte riktigt haft en CD-spelare att spela den i så den har spelats vid något tillfälle efter att den köptes och sen inte mer. Släppt år 2010

Låtlista:
1. Det Här Är Min Tid
2. Saknade Te Havs
3. Shelley
4. River En Vacker Dröm
5. 2 Steg Från Paradise
6. Jag Vet Vilken Dy Hon Varit I
7. Dom Där Jag Kommer Ifrån
8. Det Dom Aldrig Nämner
9. Vid Protesfabrikens Stängsel
10. Man Måste Dö Några Gånger Innan Man Kan Leva
11. Du Är Snart Där

P.S:
1. Jag är alltid ärlig om skicket, är något använt så hävdar jag inte att det är oanvänt, men om något är oanvänt så är det 100% oanvänt. Jag har handlat från Tradera och blivit lurad av säljare som hävdar att något är oanvänt och således blivit väldigt besviken. Vill inte utsätta någon för det och är således alltid 100% ärlig.

2. Jag postar ALLTID med det billigaste alternativet, jag väger och vänder och vrider på paketen eftersom det inte är kul att betala för mycket för frakt. Om frakten blir lägre än den som står angiven i annonsen så swishar jag tillbaka mellanskillnaden!

3. Jag postar ENDAST med Postnord, har inga andra ombud i närheten av där jag bor. Jag har tyvärr inte tid att ta mig till andra sidan staden för att posta enskilda paket via andra ombud :) jag har inte heller tillgång till en skrivare och kan därför inte skriva ut fraktsedlar.

Objektsnr 631661284

Visningar 24

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 29 maj 19:54

Signerad skiva CD Håkan Hellström 2 Steg från Paradise limited ed autograf

Pris

345 kr

Antimimesis

Lund, Sverige

5.0

Antimimesis

Verifierad

Toppsäljare

513 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma kampanj

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?