Beskrivning

Ol' Waylon är det fjärde soloalbumet i rad av den amerikanske countryartisten Waylon Jennings, som nådde första platsen på den amerikanska countrylistan. Det blev så småningom ett av Jennings mest sålda album, inte minst på grund av den fenomenala framgången på topplistorna för låten ”Luckenbach, Texas (Back to the Basics of Love)”. Albumet spelades in i American Studios i Nashville och släpptes på RCA Victor i april 1977 i såväl USA som Europa.

Detta är den brittiska (U.K.) originalutgåvan (RCA Victor – PL 12317) från april 1977.

Omslag, Innerfodral m.m.
Albumet är som helhet i mycket gott skick. Omslaget visar i stort sett inget åldersslitage (Excellent) och är, så när som på några mindre märken efter egen sortering och etikettering (se bilder), i princip i nyskick. Inga så kallade "ring wear", dvs. ringformat slitage efter skivan på omslagets utsidor, syns på någon del av omslaget (se bilder). Vitt original innerfodral utan tryck i gott skick.

Vinylskivans skick
Vinylskivan är i mycket gott skick (Near Mint, NM), utan repor eller så kallade "hairlines" (se bilder). Skivan spelar igenom helt utan hopp eller hack och med mycket ringa bakgrundsknaster och knäpp mellan låtarna.

Bedömt värde, Utropspris och Övriga villkor
Albumet, i denna brittiska originalutgåva är idag relativt svår att få tag i och bör i aktuellt skick kunna värderas till över 400 SEK. Mitt utropspris: 75 SEK.

Säljs och skickas endast inom Sverige. Skickas väl emballerat i wellpappkartong specialgjord för transport av Vinylskivor. Köparen betalar portot (59 SEK, med Schenker). Finns även för avhämtning i Kristianstad.

Titta gärna på mina övriga annonser och utnyttja möjligheten att samfrakta flera köp till lägre fraktkostnad. Det går att frakta tre LP till samma pris som en (59 SEK). Dubbelalbum räknas viktmässigt som två.

Objektsnr 629914294

Visningar 75

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 22 apr 12:56

Waylon Jennings - Ol' Waylon - U.K. originalutgåva, RCA Victor (1977)

Slutpris

|

75 kr

Auktionen är avslutad

lassestyrmek vann auktionen

SonMod

Kristianstad, Sverige

5.0

SonMod

Verifierad

Toppsäljare

173 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?