Beskrivning

Vänligen läs igenom hela annonsen innan du köper eller lägger ett bud!
Detta är ett paket med tre litet ovanligare bättre begagnade vinyl LP i mycket fint skick! Om du endast är intresserad av en eller två av dem, så är det bara att skicka ett meddelande så löser vi givetvis det.

Discogslänkar:
https://www.discogs.com/release/1103517-Jimmy-Smith-Unfinished-Business
https://www.discogs.com/release/4392158-Jimmy-Smith-Verve-Jazz-No-9
https://www.discogs.com/release/20286937-Jimmy-Smith-Jazz-Spectrum-Vol-V

Fans
av The Incredible Jimmy Smith se hit!
Här kommer 3 fullmatade LP från kungen av hammondorgeln. Unfinished Business har 7 spår, och utgör en modernisering av ett klassiskt Hammond sound vilket bla. tributen till Stevie Wonder och covern på Earth Wind & Fire hiten Serpentine Fire, samt Buffy St Marie låten Until It’s Time For You To Go vittnar om. Standout på plattan är annars funkiga 8 Counts For Rita som förblev en publikfavorit in på 2000-talet. Sedan har vi två samlingsalbum från Jimmys 60-tal på Verve med alltifrån storband till ovanliga liveinspelningar med hans trio. Jag har kollat och om samma låt förekommer mer än en gång så är det olika versioner! De två samlingsalbumen är här utgivna av Metro records i Tyskland 1969 respektive 1972. Den moderna LPn kom ut på Mercury Records i USA 1978.

Gradering:
Skivorna:
LP1 EX/EX (I princip som ny!) LP2 VG/VG+ LP3 VG+/VG Den första har vinylen i toppskick! Alla tre har fina etiketter. Pappersdamm och enstaka lättare fingeravtryck vittnar om att de uppenbarligen inte har blivit ordentligt rengjorda, vilket såklart påverkar både utseende och ljudupplevelse negativt (* se nedan).

Konvolutet:
LP1 VG+ (Nära EX!) LP2 VG LP3 VG Det första omslaget är i mycket fint skick. Enda skavankerna är lätta nötmärken på hörnen och enstaka rynkor i ytterpappen. De andra omslagen är mer slitna. Omslag två är i matt brun papp och skall ha en oval blå/silver etikett med album och artistnamn på framsidan som saknas. Den finns tryckt i silver på baksida. Övre vänstra hörnet har fått en smäll så att rynkor (sk. "creasing") har uppstått. Det tredje är ett blankfolierat omslag som har fått en del smällar vilket gjort att det uppstått rynkor (sk. "creasing") runt om. Hörnen är nötta och det sitter rester av klisterlappar i övre högra hörnet och en våntet om mitten på baksidans övre del. Innerpåsen till den första är bolagsorginal med hål för etiketterna vilket delvis förklarar dammigheten. Den andra har en plasfodrad innerpåse ochvden tredje är en enkel vit som gulnat av ålder. Vi beskriver skivornas skick och konvolutens utseende noggrant för att undvika missförstånd, men vi uppmanar alla att titta på bilderna! Gradering är ingen exakt vetenskap.

Info:
Kontakta oss gärna med eventuella frågor genom Traderas meddelandefunktion, så lovar vi göra vårt bästa för att besvara dem. * = Vi har tillgång till en skivtvätt av märket Pro-Ject och modell VC-E. Den arbetar med vätska och vacuum för att få skivan ordentligt ren. En del litar inte på att sådan rengöring är skonsam mot vinylen. Vi har endast goda erfarenheter hittills och kan om så önskas rengöra skivan åt dig och sätta den i en ny fräsch innerpåse av antistatisk plast. Säg till om vi skall göra det, så lägger vi på 10kr per skiva på fraktkostnaden. Vi är några vänner, som gått samman för att sälja av en omfattande privat samling CD och vinyl och lägger därför regelbundet ut annonser på objekt i varierande skick på:
muttelitutten,
https://www.tradera.com/profile/items/3687656/muttelitutten
Inspectorgadget74,
https://www.tradera.com/profile/items/4575930/inspectorgadget74
muttelituttan99,
https://www.tradera.com/profile/items/5163901/muttelituttan99
Funkback74
https://www.tradera.com/profile/items/5015184/funkback74
och Funkbert
https://www.tradera.com/profile/items/5231344/funkbert
Samtliga vinster på dessa konton kan samfraktas, dvs. skickas i samma paket för en lägre kostnad per vunnen skiva!

Fraktkostnad:
Vi fraktar med Postnord (frimärken) upp till tre skivor för 100kr. Vi har som säljare inget ansvar för fraktskador. ersättnings anspråk skall ställas till Postnord av köparen. Endast spårbart paket med Shenker för EU/resten av världen. International buyers are welcome. Please contact us for correct shipping rates before buying or placing Your bid!

Leverans:
1-5 arbetsdagar efter betalning. (Skickas från Sverige)

Betalning:
Du kan enklast betala med Swish, kort eller PayPal via Traderas betaltjänst. I vissa fall kan det vara enklast att betala direkt till någon av oss för att undvika att betala dubbla fraktkostnader. Skulle du missa det så kan vi ordna med återbetalning av överskjutande frakt.

Ångerrätt:

VI säljer skivorna privat och då har du ingen ångerrätt. Lagt bud ligger! Men vi gillar nöjda kunder och uppskattar om du hör av dig till oss med synpunkter på leveransen innan du sätter ett negativt omdöme.

Lycka till med budgivningen!

Objektsnr 630687613

Visningar 59

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 3 maj 16:50

PAKET! JIMMY SMITH-UNFINISHED BUSINESS /JAZZ SPECTRUM 5 /VERVE JAZZ 9(JAZZ 3xLP)

Utropspris

|0 Bud

289 kr

Slutar om

muttelituttan99

SÖRÅKER, Sverige

5.0

muttelituttan99

Verifierad

76 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?