Beskrivning

Katalognummer: LHI Records - LHI 7
År: 1969
Land: Sverige

Skick (gradering: M-NM-EX-VG+-VG-G-P)
Skiva:
VG+

Discogs: https://www.discogs.com/release/8860765-Lee-Hazlewood-No-Regrets

Betalning - Betalning önskas inom 3 arbetsdagar. Ifall du vill vänta på löning eller dylikt går det bra, skicka bara iväg ett meddelande vid köp så jag vet om det.

Frakt - Jag skickar inom 2 arbetsdagar efter inkommer betalning. Tänk på att höra av dig i god tid ifall paketet skall skickas till annan adress än den du angett på Tradera.

Avhämtning - Förutom i Älvängen kan avhämtning även ske vid Gamlestadstorget i Göteborg (kontorstider mån-fre). Möten på andra platser i Ale, Kungälv, eller Göteborg kan ibland vara möjliga.

Samfrakt - Ja! Självklart går det bra att samfrakt. Ifall du köper flera varor kommer jag att meddela dig totalvikt och fraktalternativ. Givetvis betalar du bara själva fraktkostnaden, inga extra kostnader för emballage eller dylikt.

Fraktskador, eller missnöjd med varan? Jag ser till att packa säkert och jag ger mitt bästa för att ge en så bra och tydlig varubeskrivning som möjligt. Trots detta kan det ibland bli fel, tveka inte på att höra av dig, så hittar vi en lösning!

Objektsnr 578968566

Visningar 147

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Lee Hazlewood - No Regrets / Greyhound Bus Depot 7'' LHI 7

Pris

99 kr

VinylSecondHand

Älvängen, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

528 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar|Fri frakt över 1 000 kr

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?