Beskrivning

Titel: Metroid Prime
Utgivare: Nintendo
Releasedatum: Nov 18, 2002
Plattform: Nintendo Gamecube

För länge sedan blev en fågelliknande ras av varelser (kallad Chozo) extremt tekniskt avancerad, men på grund av det ökande våldet i universum började de gömma sig och leva enklare liv. Planeten Tallon IV var platsen för en av deras kolonier. År senare kraschade en meteor på Tallon IV och släppte det märkliga elementet Phazon i planeten. Phazon förgiftade allt det kom i kontakt med, vilket fick växt- och djurlivet att antingen dö eller mutera till en avskyvärd form.

Chozo försökte kontrollera Phazons kraft men misslyckades. Innan de övergav planeten kunde de täcka nedslagskratern med ett tempel och täta Phazon i planetens kärna. Nu har rymdpirater upptäckt Tallon IV och flyttat in för att studera Phazon och utnyttja dess kraft. De har också börjat bygga om sin fästning på planeten Zebes och återuppliva Mother Brain, Ridley och Kraid, som alla förstördes av Samus Aran. Samus har dock spårat rymdpiraterna till Tallon IV och måste nu gå in på planeten för att förstöra dem en gång för alla innan de har en chans att återuppbygga sina destruktiva krafter...

Metroid Prime är en förändring från plattformsäventyrsserien och går in i first-person shooter-genren för första gången. Spelare är nu bakom Samus Arans visir och måste använda alla sina resurser för att undersöka piratangreppet av Tallon IV. Spelare kan använda Samus stråle, med missil- och laddningskapacitet. Längs vägen måste de återställa prisjägarens förlorade förmågor som morfbollen och gripstrålen, som gör att de kan nå outforskade områden i Tallon IV. Spelare måste pussla ihop historien om den fallna Chozo för att ta reda på vad som har hänt med den förgiftade planeten och förhindra piraterna från att använda Phazon för att skapa förödelse över planeterna.

PRODUKTINFORMATION

KODER - Om du köpt ett begagnat spel av Niotek Games så utgå från att eventuella koder i spelet kan vara förbrukade.

GARANTI - Niotek erbjuder 12 månaders garanti på alla begagnade spel och nya produkter enligt svensk lag.
Niotek erbjuder 3 månaders garanti på alla begagnade konsoler och begagnade tillbehör om inget annat anges i produkttexten.

BILDER - De flesta bilder är generella produktbilder. Det som gäller är texten, om man är osäker på vilken utgåva av spelet som säljs.

FÖRKORTNINGAR - Produktens namn kan ibland innehålla olika förkortningar. Nedan kan du se vad dessa betyder:
Cart only - Betyder endast kassett
CB - Cart/CD + Box betyder att produkten innehåller kassett och box men ingen instruktionsbok(manual)
CiB - Cart/CD + Instruktions + Box betyder att produkten är komplett med kassett, instruktionsbok(manual) och box.

BESTÄLLNINGSINFORMATION

FRAKTER - Vi samfraktar ALLTID vid köp av flera produkter. Din produkt utlevereras från oss i normala fall nästkommande arbetsdag. Vårt lager är i dalarna, mitt i Sverige med andra så leveranserna är hypersnabba. Din produkt packas väl för att hålla samma höga standard som vi själv vill få våra paket skickade till oss.

DIN ADRESS - Om du uppgivit fel adress hos tradera och ditt paket inte kommer fram, så är du själv ansvarig för detta. Niotek skickar INTE om ditt paket igen utan att du betalar för eventuell returfrakt och ny frakt ut till dig.

ÖPPET KÖP - gäller i 14 dagar från det att du mottagit din produkt. Om du vill returnera så ska du kontakta oss innan så löser vi det utan problem.

Objektsnr 625113268

Visningar 61

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Metroid Prime - Nintendo Gamecube - PAL/EUR – CB No manual

Pris

299 kr
Annonsen är avslutad

Niotek

Smedjebacken, Sverige

5.0

Niotek

Företag

Toppsäljare

4 431 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?