Beskrivning

"Svårt att veta att alla tänder blivit borstade på ditt barn? Här är lösningen!"

Vår U-formade barntandborste är det perfekta verktyget för att hjälpa barnet att utveckla goda tandborstvanor från en tidig ålder. Den unika U-formningen gör tandborstningen enklare och smidigare än någonsin tidigare.

Tack vare sin ergonomiska form passar tandborsten perfekt i barnets hand, vilket gör det enklare för dem att hålla den stadigt medan de borstar tänderna. Den mjuka och skonsamma borsthuvudet rengör tänderna noggrant utan att skada tandköttet, vilket är särskilt viktigt för små barn med ömtåliga tandkött.

Den U-formade designen på tandborsten innebär också att den når alla tänder och ytor på ett effektivt sätt, även de som är svåråtkomliga. Det gör att tandborstningen tar mindre tid och minskar risken för att missa områden som annars kan leda till tandproblem.

Tillverkad av högkvalitativa material är vår U-formade barntandborste både säker och hållbar. Den finns i Rosa eller blå färg och 2 olika storlekar och stil, vilket gör tandborstningen till en rolig och trevlig upplevelse.

Ge ditt barn en enkel och smidig tandborstning med vår U-formade barntandborste.

passar barn mellan 2-6år

Objektsnr 626020791

Visningar 37

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 7 apr 03:44

Barntandborste U-formad Rosa Hjärta

Pris

49 kr
Annonsen är avslutad

PoppeP

Nässjö, Sverige

Verifierad

44 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?