Beskrivning

Helt ny komplett mundusch, oanvänd (endast öppnad för att ta fotografier). Innehåller maskin, USB-C kabel (strömadapter medföljer ej men 5W eller bättre mobilladdare/USB laddare fungerar fint) och 2st munstycken. Nypris ca 550kr.

Information från OTE:

Med en höjd på 58 x 25 x 15 tum och en bredd som passar precis rätt i handen. Vattentanken på 160 ml kan enkelt dras ut tack vare högkvalitativa material och är lätt att ta bort och rengöra. Det inbyggda munstycksförvaringsfacket och den vikbara kroppen gör den enkel att förvara och bära, vilket gör den lämplig för resor, kontor eller daglig användning hemma.

OTE munduschen erbjuder mjuka, pulserande och kraftfulla rengöringslägen. Den uppgraderade pulstekniken ger en starkare puls och vattentryck som förblir stabil under användning. Den erbjuder en högtrycksvattenpulsfrekvens på upp till 1 200 gånger/min och ett vattentryck på 30 till 100 PSI. Den djuprengörande effekten avlägsnar effektivt matrester, löser ut gula tänder, blödande tandkött och andra tandsjukdomar.

Den bärbara munduschen från OTE har ett 360° vridbart munstycke som ger enkel åtkomst till alla delar av munnen. Den vattentäta IPX7-betyget gör den säker att använda i duschen och ger dig och din familj en säker och bekväm munvårdsupplevelse.

OTE elektrisk mundusch ger kontinuerlig användning på upp till 30 dagar med en enda 4-timmars laddning. Den levereras med en USB-C-laddningskabel som är kompatibel med alla laddare med en USB-port, såsom en powerbank, dator eller bärbar dator.

Fraktsätt:
Pimärt skickar jag via PostNord eller Schenker men önskar ni annat sätt så kan det lösas efter avtal. I övrigt så paketerar jag noga och väl med en extra fraktsedel inuti ifall den primära skulle skadas vid leveransen men ansvarar inte för postleverantörens eventuella slarv och/eller oaktsamhet när jag väl lämnat ifrån mig försändelsen. Jag kommer dock vid eventuella leveransproblem att kontakta postleverantören/ombud och se till att allt flyter på som det ska.

Samfrakt:

Om du vinner flera auktioner eller gör flera köp även med olika slutdatum. Fraktpriset blir efter den totala vikten av produkterna.

Vid problem eller frågor
:
Hör gärna av er för mer bilder, information, tips eller problemlösning!

Objektnr 625201887

Visningar 134

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 26 mar 19:53

(Ny) Kompakt bärbar Water Flosser/mundusch för tandrengöring

Pris

199 kr
Annonsen är avslutad

LS-TR

Malmö, Sverige

5.0

LS-TR

Verifierad

Toppsäljare

171 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?