Beskrivning

Med denna mångsidiga och stilrena ryggsäck är du redo för alla äventyr som väntar runt hörnet. Den grå/gröna designen är både tidlös och modern och passar perfekt för både vardagligt bruk och utforskning av vildmarken.

Ryggsäcken är utrustad med tre separata fack i olika storlekar, vilket ger dig gott om utrymme att organisera dina tillhörigheter på ett effektivt sätt. De två större facken har praktiska tvåvägsdragkedjor som gör det enkelt att öppna dem helt och få full tillgång till ryggsäckens innehåll. Det tredje, mindre facket längst ut, är perfekt för förvaring av mindre föremål och har en smidig enkel dragkedja.

För att säkerställa både komfort och stöd under långa dagar på språng är ryggsäcken utrustad med en lätt vadderad ryggplatta och justerbara axelremmar som är vadderade för extra bekvämlighet. Dessa remmar kan enkelt justeras för att passa din kropp och dina behov perfekt.

De ljusgröna banden som pryder dragkedjorna ger inte bara en snygg kontrast till den grå/gröna färgpaletten utan gör det också lätt att identifiera och använda dragkedjorna även i svagt ljus.

Oavsett om du är ute efter en pålitlig ryggsäck för vardagligt bruk eller för äventyr i naturen, erbjuder denna ryggsäck den perfekta kombinationen av stil, funktionalitet och hållbarhet. Med dess justerbara axelremmar, praktiska fack och slitstarka konstruktion är den redo att följa med dig på alla dina äventyr, vare sig det är på stan eller i vildmarken.

Färg: Grå / Grön
Mått:~ 31 X 42 X 15 cm (B X H X D)
Märke: WWF Collections
Uppskattad ca Volym: 20 l
Vikt:~ 360g
Justerbara axelremmar
Handtag upptill
2 öppningar med tvåvägsdragkedja
1 fack med dragkedja

Så här fungerar det hos oss på BraBilligt :

VILLKOR FÖR AUKTIONER - VÄNLIGEN LÄS INNAN BUD!
Betalning tillhanda inom 5 dagar efter avslutat auktion. Betalningsinformation finns i både Traderas eget vinnarbrev samt i vårt eget vinnarbrev som skickas ut inom en dag.
Har ni inte fått leveransbekräftelse inom en dag från betalning vänligen kontakta oss.

Observera! att fraktkostnaden är en avgift som inkluderar frakt, hantering och emballage inklusive moms. Större delen av kostnaden är fast för varje objekt. Vi kan ge ett mindre avdrag på ca 10-20 kr per extra objekt vid önskan om samfrakt. Detta sker endast på separat begäran via epost och endast innan betalning gjorts.

Vill ni ha uppskov på betalningen och invänta flera auktioner går det bra - men ni måste meddela oss via e-post för att inte riskera att er order tas bort.

Vänligen läs Traderas

Objektsnr 630179915

Visningar 77

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 23 apr 18:56

Smidig Ryggsäck

Slutpris

|

3 kr

Auktionen är avslutad

Dennis.Lailah vann auktionen

BraBilligt-AB

Arboga, Sverige

4.8

Företag

Toppsäljare

18 951 omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?