Beskrivning

”Som Way out West för glasögonormar”, sa SvD om årets Bokmässa. Glasögon eller inte, Bokmässan i Göteborg är Nordens största kulturevenemang: en fyra dagar lång festival för läsare som tänder synapserna och fyller på med inspiration för ett helt år.

Nu skänker Bokmässan en upplevelse för dig och tre vänner till förmån för Musikhjälpen. Var med och bidra till en tryggare barndom för barn på flykt från krig, genom att bland annat ge fler en chans gå i skolan för en bättre framtid.

Bjud in dina läsande vänner till bokfest med ett ”festivalpass” som innehåller:

Guldkort x 4. Full access till Bokmässans alla fyra dagar, 28 september- 1 oktober, för dig och tre vänner. Möt författare på ett galet myllrande mässgolv, upptäck årets böcker och avnjut det snabba scenprogrammet – och få dessutom tillgång till själva huvudnumret, vårt seminarieprogram på mässans lite hemliga Plan två, där tidens viktigaste, svåraste, och roligaste frågor avhandlas på djupet av några av våra största kulturpersonligheter.

VIP mingel x 4. Inled Bokmässan med läsarmingel tillsammans med en – ännu okänd – författare.

Bokmässan by Night x 4. Förra årets stora nyhet återkommer på fredagen, i ny, ännu klubbigare kostym, och du och dina vänner står såklart på listan. Musik, poddar och litteratur i nattlivsform – blir det bättre?

Hela beloppet inbetalas till Tradera som tar ut sin provision och sen inbetalar hela resterande belopp till Musikhjälpen. Resa och boende ingår ej. Bokmässan pågår 28 september- 1 oktober 2023 på Svenska Mässan i Göteborg.

Objektsnr 574409423

Visningar 2 041

Publicerad

AnmälSälj för insamlingen

Fre 23 dec 15:15

Festivalpass till Bokmässan för dig och vännerna – till förmån för Musikhjälpen

Slutpris

|

8 100 kr

Auktionen är avslutad

maul3r vann auktionen

För en god sak

Överskottet av försäljningen går till insamlingen
Musikhjälpen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?