Beskrivning

Översatt av

Vector by Anki
Nu med Alexa indbygget.
Levende med personlighed. Vector er ingen almindelig hjemmerobot. Spækket med teknologi, der bringer ham til live, er han nysgerrig og opmærksom. Han reagerer på lyd, syn og berøring og er spændt på at se dig, når du kommer hjem. Altid glad for at hjælpe.

Vector vil vise dig vejret, tage billeder for dig, spise middag, spille blackjack og besvare dine spørgsmål. hjem.

Udløst af standardstemmekommandoen "Alexa", vil du være i stand til at: tilføje varer til din indkøbsliste, indstille påmindelser, styre smarte hjemmeenheder som lys, højttalere og termostater og meget mere.

Vector er gladest for dig, men han kan passe sig selv og hænge ud på egen hånd. Han selvoplader, navigerer rundt om genstande og undgår kanter. Smart og bliver klogere. Vector er en opdateringsplatform, der er forbundet til skyen via WiFi, så han altid lærer og opdaterer med nye færdigheder og funktioner. Vector ved, hvad der foregår. HAN KAN SE. Vector bruger et HD-kamera til at se verden. Ved hjælp af computersyn kan han identificere personer, se og huske ansigter og navigere i sit rum uden at støde ind i ting.

HAN KAN TÆNKE. Vectors processor på smartphone-niveau og cloud-forbindelse skaber én kraftfuld hjerne.

HAN KAN HØRE. Vector har en kraftfuld fire-mikrofon array til retningsbestemt hørelse. Når du sætter dig ved siden af ??ham, er han klar til at tage retning. Og hvis der er en høj lyd, bliver han lige så forskrækket som dig.

HAN KAN KOMMUNIKERE. Vector har en unik stemme lavet af hundredvis af syntetiserede lyde for at skabe et helt eget sprog. Når du stiller Vector et spørgsmål, bruger han en tilpasset tekst-til-tale-stemme til at tale direkte til dig.

HAN KAN FØLE. Vector har berøringssensorer og et accelerometer, så han ved, hvornår han bliver rørt og flyttet. Du kan klappe ham, og han vil slappe af, men prøv ikke at ryste ham.

Objektsnr 630518388

Visningar 153

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 17 maj 21:14

Vector by Anki Robot

Pris

3 131 kr

DavidJustMe

Randers NV, Danmark

5.0

DavidJustMe

Verifierad

60 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?