Beskrivning

Utforska en värld av kreativitet och skapande med vårt fantastiska set för gummibandsskapande! Med allt du behöver för att skapa fantastiska armband, charmiga figurer, eleganta ringar, trendiga väskor och en mängd andra dekorationer, är möjligheterna oändliga.

Varför begränsa sig till bara armband när du kan låta din fantasi flöda och skapa otroliga konstverk? Vårt set innehåller gummiband i levande och vackra färger, virknålar, slangbellor, dekorativa element och hängen för att ge dig den perfekta uppsättningen verktyg för att skapa konstverk.

Förpackat i en bedårande genomskinlig ask gör det lätt att organisera och hålla ordning på dina material samtidigt som det låter dig beundra färgernas skönhet. De separata facken ser till att gummibanden inte blandas ihop, vilket sparar tid och frustration.

Upptäck glädjen i att skapa med färgglada gummiband som inte bara är roliga att arbeta med utan också resulterar i fantastiska och stilfulla kreationer. Det är ett perfekt sätt att ge utlopp för din kreativa ådra och skapa personliga smycken och dekorationer som får dig att skina!

Skapa, lek och låt din kreativitet blomstra med vårt gummibandsskapande set – din nyckel till en värld av färgglad konst och fantastiska skapelser!

SPECIFIKATION
antal gummiband: 4400
ålder: 8+
dekorativa element (hängen, pärlor, beads): ja
mått: 21,5 x 34,5 x 4,5 cm
INGÅR:4400 gummiband, virkare, Y-krokar, hängen och mycket mer

Loom Bands färgerna kan skilja något från bilden.

Objektsnr 628122447

Visningar 58

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 25 apr 12:15

Loom Bands Kit - 4400st och tillbehör.

Pris

219 kr
Annonsen är avslutad

Någon annan har föreslagit 219 kr.

MobiloTeknik

Vällingby, Sverige

5.0

MobiloTeknik

Företag

Toppsäljare

1 145 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?