Beskrivning

Tantrix strategispel - Träna ditt logiska tänkande och ge geniknölarna en match
Spel eller pussel för alla över 5 år

Grundsatsen består av 56 brickor tillverkade i tålig bakelit. 10 extra brickor en rikt illustrerad 32-sidig aktivitetsguide i färg medföljer samt en påse att förvara allt i. Nypris 444 kr.

Visst kan det vara bra att ruska om i huvudet, få gnugga geniknölarna och öva det logiska tänkandet ibland? Tantrix är ett fascinerande pussel och strategispel från Nya Zeeland för en till åtta deltagare.
Tantrix Game Pack har 56 spelbrickor med målade färgband i rött, grönt, gult och blått. Varje bricka är unik och med brickorna kan du både spela spel och lösa olika typer av pussel. Du kan till och med lägga patiens! Grundkonceptet är att du skall försöka bilda en så lång linje eller ögla som möjligt med en av färgerna.

Eftersom det finns många olika användningsområden för Tantrixbrickorna kan både barn från cirka 5 års ålder och vuxna få stor glädje och nytta av Tantrix. Du kan spela avancerade strategispel, pussla med Tantrix en kort stund eller ägna timtal åt att försöka lösa alla de svåra varianterna. Det finns även ett ännu olöst pussel sedan drygt 20 år! Men vem vet, kanske blir du den första som löser det!

Vikt: 600gr + emballage

Titta gärna på mina andra annonser - jag samfraktar förstås! Traderas betalningssystem kan ännu inte hantera samfrakt men jag återbetalar naturligtvis mellanskillnaden för portokostnaden som där tas ut.

Jag skickar varan så snart jag hinner efter att jag fått betalt. Tillämpar EJ öppet köp eller byte, så ställ eventuella frågor före bud.

Jag försöker att beskriva det jag säljer på ett korrekt sätt och svarar självklart på frågor om du vill veta mer. God kommunikation brukar ge både nöjda köpare och säljare!

Rök- och djurfritt hem, varsamt hanterade kläder tvättade enligt tvättmärkning.
Jag kan inte ansvara för paketet efter att jag lagt det på lådan/lämnat in det hos ombudet. Rekommenderar spårbar frakt som jag alltid erbjuder som alternativ.

Objektnr 631775725

Visningar 45

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 30 maj 23:42

TANTRIX strategispel - Träna ditt logiska tänkande - Spel eller pussel

Pris

250 kr

adlihtam

Sundbyberg, Sverige

5.0

adlihtam

Verifierad

Toppsäljare

4 843 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?