Beskrivning

Sommaren är runt hörnet och med den den kvava luften i vagnen. Här är lösningen på problemet: BREEZYSUFFLETT, den släpper in luft genom alla håll och kanter för bästa ventilation för barnet som sitter i vagnen.

Denna sufflett har hängt med ett tag och svalkat många barn på soliga dagar. Den är solblekt därefter, men ändå jämnt så. Den är ursprungligen färgen khaki (ursprungsfärg och färgskillnad syns tydligast när ventilationsluckan på framsidan är upprullad), men är nu mer sage-green, grågrön, greish eller vad man nu vill kalla det. Färgskillnaden är inget jag reflekterat över i den stekande solen när man ändå blir bländad av allt i alla fall.

Näten har inga hål, några dragningar dock, som synes på bild, men det går ju knappt att titta på dem utan att de blir så tyvärr. Men inga hål som sagt och de flesta syns bara för jag hade blixt och la vitt papper bakom för att visa.

Lite fläckar finns lite här och var, inget stort och inget mörkt, men små vita grejer, försökt ta bilder. Den är dock EJ tvättad då jag inte hinner pga flytt, så kan mycket väl gå bort. Men likt det mesta så syns inte heller de när solen står som högst och denna sufflett kommer till sin rätt.

Ge denna älskade sufflett ett nytt hem och en ny sommar att sola i, det förtjänar den! Den kommer svalka barn i många många år till! ??

Skriv gärna vid frågor ??

Objektsnr 628353725

Visningar 130

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 29 mar 12:26

Bugaboo Donkey Breezy Sufflett

Utropspris

|0 Bud

1 kr

Auktionen avslutades utan bud

EHlootuz

Malmö, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

118 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?