Beskrivning

Skydda din display med ett av marknadens tunnaste skärmskydd! Det är tillverkat av TPU (Termoplastisk Polyuretan) och har en tjocklek på 0,125 mm. Skärmskyddet är transparent och appliceras på enhetens skärm för att skydda den mot repor, sprickor och andra skador. Det är ett hållbart och flexibelt material som vanligtvis används i mobilskal och andra skyddande tillbehör.

Med en tjocklek på 0,125 mm är detta skärmskydd tunnt, vilket gör pekskärmen responsiv. Dock kan det erbjuda mindre skydd mot stötar jämfört med tjockare skärmskydd.

För att sammanfatta är ett TPU-skärmskydd med en tjocklek på 0,125 mm ett utmärkt val för att skydda din enhets skärm utan att försämra pekkänsligheten eller öka volymen på din telefon eller surfplatta för mycket. Observera dock att för optimalt skydd mot skador bör skärmskyddet användas tillsammans med ett skyddande skal.

Observera att skärmen bör rengöras noggrant innan skärmskyddet appliceras. Under installationen trycks eventuella bubblor ut och eventuella kvarvarande bubblor försvinner inom 48 timmar.

Paket: 3*Skärmskydd+1*Alkoholpad+1*Dammborttagare+1* Rengöringsduk+1*Klämkort

Objektsnr 630937278

Visningar 16

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 21 maj 21:58

Skärmskydd - Glansigt (3 st) Galaxy 24 Plus

Pris

99 kr

XMarket

Malmö, Sverige

4.9

XMarket

Företag

90 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?