Beskrivning

DENNA PRODUKT ÄR NY | DVS OÖPPNAD |

Nypris 599kr

Skickas 1-2dagar efter betalning och postas självklart spårbart.

Hör gärna av er om ni har frågor.

Produkten kan även hämtas om det är intressant annars postas den.

Säljer även fler gaming prylar så det är bara att klicka på min profil om det är intressant

Cooler Master MM720 är en ultralätt gamingmus som kombinerar klassisk prestanda med en modern känsla. Upp till 16000 DPI, RGB-belysning, IP58-klassning, 1,8 meter lång flätad kabel, flera knappar och en ergonomisk design som gör den bekväm att greppa medan du spelar, med alla dessa finesser och mer gör detta till en kvalitativ gamingmus som förenklar ditt spelande, speciellt om du gillar att spela längre sessioner. De optiska sensorerna och omkopplarna uppdaterats för att passa de moderna standarderna och säkerställer hög prestanda.

16000 DPI
Den är utrustad med 16000 DPI, Pixart Optisk Sensor, som ger en minimal fördröjning och riktigt bra noggrannhet. Den är inte klumpig som andra gamingmöss utan tack vare sin fjäderlätta vikt på endast 49 gram. Skulle det vara så att du behöver justera gamingmusen kan du göra det direkt i realtid, välj det som är mest gynnsamt för dig, precision över hastighet eller tvärtom, anpassa den utifrån vad du spelar eller din spelstil.

RGB-belysning
Gamingmusen MM720 är utrustad med diskreta lysdioder i rullhjulet och i logotypen som ger liv till gamingmusen och personlighet. Det ger ett snyggt utseende som ökar hela upplevelsen medan du spelar och blir ett snyggt komplement till din gamingutrustning. Förutom att det ser bra ut fungerar även LED-lamporna som en praktisk indikator för din tilldelade DPI.

Fjäderlätt design
Den nya och unika designen på gamingmusen MM720 gör att den blir mycket lättare än anda gamingmöss. Med en vikt på endast 49 gram blir den otroligt mycket enklare att förflytta och du hinner reagera snabbare och inte missar ett unikt läge i spelet. Den blir lätt att flytta efter långa spelsessioner när du kanske känner dig lite mer trött eller stel i handleden, sikta och prestera bättre med MM720.

IP58-klassning
Den lätta gamingmusen har en riktigt bra IP-klassning, IP58, eftersom designen är hålig och i form av en bikaka. Med den unika och häftiga designen skyddar IP58-klassningen mot både damm och vatten. Beläggningen skyddar mot damm eller svettiga handflator som kan uppstå vid intensiva och långa spelsessioner.

A55

Objektsnr 628170836

Visningar 139

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 9 apr 19:59

Cooler Master MM720 | NY | OÖPPNAD |

Utropspris

|0 Bud

389 kr

Auktionen avslutades utan bud

Triax2000

Askim, Sverige

4.6

Triax2000

Verifierad

134 omdömen

Mer från säljaren

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?