Beskrivning

DENNA PRODUKT ÄR HELT NY | DVS OÖPPNAD I FÖRPACKNING

Nypris 990kr

Skickas 1-2dagar efter betalning och postas självklart spårbart.

Hör gärna av er om ni har frågor.

Produkten kan även hämtas om det är intressant annars postas den.

Säljer även fler gaming prylar så det är bara att klicka på min profil om det är intressant

Keyboard2 från ZON – Home of Victory bjuder på hög kvalitet i e-sportklass förpackat i en stilren och sofistikerad design. Tack vare gamingtangentbordets TKL-layout tar det mindre plats på skrivbordet och är enkelt att ta med på lan, turneringar och resor, och varför inte matcha RGB-belysningen med ditt lags färger? Tangenterna har röda Kailh-switchar med en otroligt lång hållbarhet och 100 % anti-ghosting, så du kan vara säker på att alltid träffa rätt i avgörande ögonblick. Med keyboard2 får du ett kompakt gamingtangentbord som ger dig alla förutsättningar att ta hem vinsten.

HeatoN Select
Utvecklad tillsammans med e-sportlegenden HeatoN äntrar ZON – Home of Victory gamingvärlden. Efter 500 timmar av testning och tweakning tillsammans med HeatoN har han gett sitt seal of approval – HeatoN Select. HeatoN Select garanterar högklassig prestanda som lämpar sig för e-sport och stilrena gamingtillbehör som passar in i alla hem, setups och gamingmiljöer.

Tenkeyless-layout
Med Tenkelyess-layout menas att tangentbordet inte har någon numpad på höger sida – alltså färre tangenter. På så sätt får tangentbordet ett mer kompakt format och blir smidigare. Detta gör att det är lätt att ta med på lan, turneringar och resor. Keyboard2 tar även mindre plats på ditt skrivbord, så att du exempelvis får större utrymme för musens rörelser och en mer stilren gaming-setup.

Röda Kailh-switchar
Keyboard2 är utrustat med röda Kailh-switchar, som ger en tystare och mer behaglig användning. Kailh-switcharna är otroligt lyhörda och är testade för upp till 70 miljoner tangenttryck. Topphöljet på tangentbordet är gjort av robust aluminium som gör att det känns mer stabilt. Keyboard2 är med andra ord ett hållbart tangentbord, utrustat för att klara många års gaming vid din sida.

RGB-bakgrundsbelysning
Med sin stilrena och adresserbara RGB-bakgrundsbelysning gör sig keyboard2 bra till vilken gaming-setup som helst. Matcha belysningen med resten av din setup, ditt lags färger eller hitta din personliga favoritfärg. Du kan anpassa belysningen efter din vardag – ställ in ett pulserande ljusmönster när du spelar och en stilla belysning när du jobbar.

100 % Anti-ghosting
Med ett tangentbord som har Anti-ghosting kan du trycka ner fler tangenter samtidigt än på ett vanligt tangentbord – utan att förlora registreringen. Detta gör att du kan räkna med att alla dina viktiga kortkommandon i spel alltid registreras som de ska – även i stridens hetta – och ger dig ett övertag som du inte kommer att vilja vara utan.

A74

Objektsnr 630274264

Visningar 85

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 29 apr 13:01

ZON - Home of Victory keyboard2 | NY |

Utropspris

|0 Bud

575 kr

Slutar om

Triax2000

Askim, Sverige

4.6

Triax2000

Verifierad

134 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?