Beskrivning

Snyggt, bekvämt och bra trådlöst tangentbord i hyfsat yttre men som tyvärr är defekt, säljes som reparationsobjekt eller reservdelar.

MODELL
Logitech diNovo keyboard
Svenskt

P/N: 820-001573
M/N: Y-R0001
PID: LZ837AV

Ej att förväxla/ej kompatibelt med diNovo Edge eller diNovo Mini. (Dessa har inte mycket gemensamt förutom namnet. De använder t ex inte likadana USB-mottagare).

SKICK
Tre defekter:
- Ett antal tangenter fungerar inte, de ser ut och känns som vanligt men inget händer när man trycker på dem. Dessa tangenter är döda: F1, 1, 2, 3, Caps Lock, A, 8 på Numpad, "+" på NumPad. Är osäker på FN, Menu, Scroll Lock/Pause/Break, Eject. Eventuellt kan flera tangenter vara döda som jag inte kunnat testa eller som jag missat. Tangentbordet var så när jag fick det så vet inte om tangenterna pajat "en efter en", eller flera på en gång. Har öppnat och undersökt och försökt se något fel men kan inte se eller hitta något.

- Power-knappen är ganska glapp, tre nya knappar medföljer för den som är kunnig med lödkolven (kan skicka med ännu fler om behov finns)

- USB-mottagare saknas. Se bild för exakt modell. Om du har en LIKADAN USB-mottagare, så kan du para den med tangentborden med hjälp av "Logitech Connect Utility" (finns att ladda ner från Logitechs hemsida, eller kan mailas till dig).
Uppgifter för kompatibel USB-mottagare:
P/N: 820-001580
M/N: C-UBC34
PID: LZ848AV

- I övrigt i bra skick. Helt och rent. Om man tittar närmare ser man tecken på slitage: Några välanvända tangenter är lite polerade. Några repor på handledsstödet. Limmet under handledsstödet släppte lite när jag öppnade den för att försöka laga, men det orsakar inget problem. Några hål i klistermärkena i undersidan för att komma åt överklistrade skruvhål.

Om du som vinner bara vill ha enstaka delar och vill spara på frakten går det självklart ordna.

SPECIFIKATION
- Trådlöst
- Svenskt
- Bra kvalitetskänsla
- Bekväma tangenter med laptop-liknande tangenter. ("Rubber dome" tangenter med "saxar").
- Drivs av 4st vanliga AAA-batterier (ingår ej)

Hör gärna av dig om du undrar något!
Skickas med PostNord eller DHL eller kan hämtas i Norra Gårda i Göteborg

Objektsnr 630236253

Visningar 123

Publicerad

AnmälSälj för insamlingen

Tis 14 maj 22:14

Logitech diNovo Keyboard - DEFEKT trådlöst tangentbord

Pris

50 kr

För en god sak

Överskottet av försäljningen går till insamlingen
Sverige för UNHCR

kungmidas

Göteborg, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

529 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?