Beskrivning

Helt nytt oanvänt i kartong.

Produktegenskaper

Använd tangentbordet tryggt i industriella miljöer tack vare en design som genomgår förbättrade tester mot damm jämfört med sin föregångare.

Bekväm passform med ett tangentbord i mindre storlek och tysta tangenter med låg profil. Den välbekanta layouten med tre zoner har en numerisk knappsats och piltangenter samt en justerbar lutning på 6° för handlederna. Navigera dokument med valfri hand med en konturerad mus.

Få enkla anslutningar och grundläggande designfunktioner. Anslut tangentbordet och musen till valfri tillgänglig USB-port på er bärbara dator. Tangentbordets LED-indikator varnar för låsta tangenter och mushjulet fungerar också som en tredje funktionsknapp.

Gör ett köp som är bra för miljön. Tangentbordet har mer än 50 % återvunnen plast från konsumentprodukter och kretskorten på tangentbordet och musen har en låg halogenhalt.

Rengör tangentbordet och musen på ett säkert sätt med våtservetter – tangentbord och möss från HP har testats för upp till 1000 avtorkningar.

Arbeta effektivt och förbättra den dagliga produktiviteten med det pålitliga HP Wired Desktop 320MK-tangentbordet och -musen.

Objektsnr 629416530

Visningar 35

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 7 maj 16:35

HP Desktop 320MK mus och tangentbord

Pris

200 kr

Slutar om

GUBB-DAGIS

göteborg, Sverige

4.8

GUBB-DAGIS

Verifierad

Toppsäljare

184 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?