Beskrivning

Ny aldrig använd 8-i-1 Rengöringssats dator mobil hörlurar * Multifunktionell Rengöringsverktyg

Allt-i-ett: Detta multifunktionella elektronikrengöringskit innehåller allt du behöver för att rengöra dina elektroniska enheter: en mobiltelefonhållare, tangentbordsborste, rengöringsverktyg för hörlurar, skärmrengöringstork, sprayflaska och nyckeldragare.
Innovativ design: Den integrerade designen låter dig rengöra vanlig elektronik och använda den som ett telefonstativ när den inte används, vilket gör den till ett perfekt verktyg för att hjälpa dig med ditt arbete.
Mjuk borste: Den mjuka borsten sopar effektivt bort damm och smuts. Den levereras med en infällbar borste och ett förvaringskåpa för att skydda båda ändarna när den inte används.
Skärmrengöring: Mikrofiberdynan tar effektivt bort fingeravtryck och fläckar från skärmar och ytor. För djuprengöring, använd sprayflaskan som medföljer satsen.
Rengöring av hörlurar: Rengöringsverktyget för hörlurar är utformat för att rengöra öronvaxet i mellanrummet på dina hörlurar, och det kan också användas för att rengöra laddningsfodralet. Kompatibel med Airpods 1, 2, 3, Airpods Pro och alla Bluetooth-öronsnäckor.

Objektsnr 630710666

Visningar 22

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 20 maj 09:08

NY 8-i-1 Rengöringssats dator mobil hörlurar Multifunktionell Rengöringsverktyg

Pris

79 kr

Barabar

Åryd, Sverige

5.0

Barabar

Företag

93 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?