Beskrivning

Helt nytt oöppnat externt ljudkort.

Sound BlasterX G6 ger dig en bättre upplevelse jämfört med det medföljande moderkortets ljud, eller annat DAC-ljud på USB för spelande som finns på marknaden. Detta USB-ljudkort fungerar med PS4, Xbox One, Nintendo Switch och PC och har en 32-bit/384kHz, 130dB USB Digital ljudväxlare (DAC), Xamp diskreta hörlursförstärkare, Dolby Digital-avkodning, virtuell 7,1 surroundljud, spelvolymbas, Scout Mode och Sound Blasters förbättrande teknologi.

Nypris i butik 1490 kr

https://www.inet.se/produkt/6301837/creative-sound-blasterx-g6

Längre produktbeskrivning


USB-ljudkortet fungerar med PS4, Xbox One, Nintendo Switch och PC och kombinerar en virtuell 7,1 32-bitars / 384 kHz, 130 dB USB Digital Audio Converter (DAC) med vår fantastiska Xamp-diskreta hörlursförstärkare för otroligt detaljerat ljud. Det har också Dolby Digital-avkodning, virtuellt 7.1-surroundljud, volymbalansering av spel-röst, Scout-läge och Sound Blasters 30-åriga arv av imponerande ljudförbättringstekniker.

Allt detta går ihop för att göra Sound BlasterX G6 till en otrolig ljuduppgradering för både spelare och musik- och ljudentusiaster.

Det spelar ingen roll vilket läger du befinner dig i - PC eller konsol - vi har täckt dig. Sound BlasterX G6 har ett brett utbud av anslutningsmöjligheter - optisk, USB och till och med line -in - vilket innebär att ditt spelljud direkt kommer att förbättras oavsett om du använder PC, PS4, Xbox eller till och med en Nintendo Switch.

Sound BlasterX G6 är utformad för att göra det enkelt. Det enda ljudhjulet styr både spelljudet och din mikrofonvolym för enkel balansering. Knappar på sidan styr bearbetningsprofiler och scoutläge, och det är enkelt att växla mellan hörlurar och högtalare via SoundBlaster Command -programvaran.

Ingenting förstör ett viktigt spel mer än störande lagkommunikation på grund av bakgrundsljud. G6 levereras med en brusreduceringsfunktion som reducerar störningar så att ditt team kan höra dig bättre. För tydligare kommunikationer på din PS4 eller Nintendo Switch, aktivera helt enkelt brusreducering i sidolägesläge och tryck två gånger på volymknappen för att växla mellan att slå på och av.

SoundblasterX G6 external USB soundcard

Objektsnr 627936825

Visningar 78

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 30 mar 11:12

(NY) Creative Sound BlasterX G6 ljudkort - Sound Blaster sound card

Såld för

599 kr
Annonsen är avslutad

prodeo

Gärsnäs, Sverige

5.0

Företag

Toppsäljare

224 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?