Beskrivning

Här säljer jag en expansion till Amiga CD32 som ger dig en rejäl boost ( ungefär 2.3x snabbare) genom att lägga till 8mb fastram till systemet.
Du får även en IDE port med adapter för CompactFlash kort förberett med BetterWB och WHDLoad för snabb boot och smidig laddning av spel från hårddisk!

OBS! du behöver även en så kallad "Riser" som man behöver för att kunna koppla in expansionen, har du inte det så köp istället mitt paket där detta ingår!

Allt på bild1 ingår, dvs följande:
- TF328 Fastram expansion med IDE port.
- 4Gb Compact Flash med adapter och kabel.

Allt är testat och fungerar utmärkt ihop!

CD-Rom enheten går fortfarande att använda när man kör ifrån hårddisk.

OBS! Installation : installera som på bild 2, jag har satt kuddar undertill för att undvika att den kortsluter mot metalskölden men kontrollera noga ändå! du kan behöva plocka loss toppen för att installera och kontrollera att allt sitter korrekt, var då försiktig med den kabel som går mellan top och botten delen!

Expansionen kan inaktiveras om man vill genom att plocka bort den jumper som sitter på, eller så kan man montera dit en switch för att enkelt kunna inaktivera expansionen detta skall givetvis bara göras när konsollen är AV annars kan du skada maskinen!

Skickas spårbart med Schenker, samfraktar gärna!

Objektnr 615137224

Visningar 386

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Amiga CD32 8mb FastRam + IDE + 4GB CF kort BetterWB WHDLOAD TF328

Pris

1 195 kr

ConnyFox

Torslanda, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

2 963 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?