Beskrivning

Moderkort till en Amiga 4000.

TRASIGT.

Jag fick detta för många år sedan (typ milennieskiftet) då förra ägaren hade försökt byta ut Bridgette och när han lödde loss den gamla så fick han några tracelifts och gav upp.

Jag tänkte ju att det där ska jag nog kunna fixa (det är inte speciellt många tracelift, så det går nog att åtgärda) och tog över, jag lödde loss batteriet för det inte skulle läcka och sen har kortet legat på hyllan sen dess.

Kortet saknar alltså bridgette och jag har därför aldrig testat det, men förra ägaren sa då (för 25 år sen) att det fungerade i övrigt.

Eftersom jag smart nog lödde loss batteriet INNAN det började läcka så är kortet vad jag kan se oskadat vad det gäller batterisyra, vilket är väldigt ovanligt.

Däremot kan man se med blotta ögat att många elytkondingar är dåliga, så ska man laga kortet rekommenderas byte av samtliga elyter samt rengöring.

Samtliga SIMM-socklar verkar vad jag kan se vara hela också ? vilket jag nog aldrig sett förut.

Detta kortet säljs till någon som antingen vill laga det själv, eller helt enkelt behöver en uppsättning customchips för att bygga en reamiga eller liknande. Customkretsarna börjar bli rejält dyra numera, om du ens får tag i dom.

CPU-kort, minnesmoduler eller kickROM ingår ej, du får det du ser på fotona.

Vill du ha detaljfoton på nåt så skicka ett PM så fixar jag.

Jag har fler annonser ute och kan samfrakta.

Detta är ömtåliga grejer och jag ser helst att det hämtas, men annars packar jag nogrant med mycket emballage, dock tar jag inte ansvar för hur speditören misshandlar paketet.

Objektnr 632289569

Visningar 625

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 19 maj 17:46

Amiga 4000 / A4000 moderkort DEFEKT

Slutpris

|

3 940 kr

Auktionen är avslutad

Unexplainedduck vann auktionen

xt600

, Sverige

4.9

Verifierad

Toppsäljare

686 omdömen

Mer från samma kampanj

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?