Beskrivning

OBS ingen fjärrkontroll ni sköter på knappar på tvn allt. 19 tum TV-skärm 100 % perfekt bild och ljud. FIna färger se bilder. Fungera perfekt denna skärm, går bra till Amiga mm.

Retro TV skärm LCD ok till Amiga mm, med fot.

Det som ingår är TVn och en elkabel i denna aktion.

Bild 1 -2 skärm igång med Amiga
Bild 3 bak
Bild 4-6 Profil så ser ni skärmen är slim och fin. Se utgångar bak och hur skärmen ser ut med alla kontakter.

INGEN fjärrkontroll är med. TVn går enkelt och perfekt att använda utan fjärrkontroll. Ni har knappar PÅ TVn så ni kan manövrera volym mm på TV-skärmen,
se bilder. NI HAR VOLYMKONTROLL MM PÅ SKÄRMEN på vä sida SE BILD

Ni får testa er fram så ni lär känna hur denna tv fungera. Sätt på skärmen tryck på On/Off tryck ev på TVn så får ni bild, bild kan komma direkt ibland när ni starta er Amiga. Höj ljud på volym + och sänk ljud med volym. Vid oro: Kom före köp så visa jag, men enkelt att göra för alla.

¤¤¤¤ Ni koppar in er egen Scartkabel till er Amiga Scartkabel med ljudkablar som ni själv har, er Scartkabel ger bild och ljud direkt från denna TV-skärm LCD.

Bra ljud.

19 tum LCD TV till Amiga, Det går också koppla in DVD/VHS-spelare mm via Scartkotnakten på höger sida se bild 3-4, visa Scartkontakten.

Observera inga datorer, möss, som ni ser här ingår ej i aktionen.

Tillverkare: Handic
se bilder.

Amigan datan går igång direkt eller får ni trycka på knappar till höger så att bild kommer fram med er Amiga startat, då när man starta med Scartkabel ansluten till Amiga, blid och ljud från skärmen och ljud kommer från skärmen via ER Scartkablel med ljudkablar.
Jag har kopplat en Amiga till denna TV skräm med Scartkabel i TV och Amigakabel med Scartkabel med ljudkablar som sätts i Amigan, ingår INTE i denna aktion. De flesta har sådan kabel eller så har sett många här på Tradera ni kan köpa.

Ni ser exakt hur den ser ut här på bilder . Spara bilder så kan ni zoom in allt och se i närbild om ni vill.

Bra till Amiga och andra grejor som har Scartstart.

Säljs utan någon garanti på något på grund av sin ålder och gammal elektronik, men fungera 100 % perfekt att använda enligt beskrivning i text och bilder ovan. Går tyst och fint och är stabil. Orolig kommer och provar före köp.
Kom
och hämta blir då 0 kr i frakt, så spara ni i frakten om ni kommer och hämtar skärmen hos mig, maila då så jag vet att jag är hemma och kan överlämna, maila då innan köp.

Frågor ställs före köp.

Skickas snabbt och väl skyddat.

Objektnr 632829354

Visningar 59

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 11 maj 09:00

19tum LCD-TV.Ok till Amiga mm.Högt.Scart utg.Ej fjärr. Knappar inst/val vä sida

Såld för

500 kr
Annonsen är avslutad

kegosby

Osby, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

2 546 omdömen

Mer från säljaren

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?