Beskrivning

Fynd pris.

1st Express Raider (Commodore 64/C64 Spel Kassett, Rare/Ovanligt)

Fördjupa dig i den vilda västerns äventyr med Express Raider, en sällsynt och i mycket fint skick Commodore 64-kassett utgiven av Data East USA och U.S. Gold Ltd år 1987. Spelet är en spännande blandning av arkad, skytte, beat 'em up/brawler och plattforms-teman där du axlar rollen som en tågrånare ute efter att stjäla guld. Spelet kastar dig in i actionfyllda scenarier där du får slåss mot skurkar, hoppa mellan tågvagnar och skjuta dig genom faror, allt för att säkra din stöld och överleva i den vilda västern.

Spelets gameplay erbjuder en variation av utmaningar, där varje nivå tar dig genom olika miljöer och presenterar nya fiender och hinder. Genom att kombinera snabb tänkande med skickliga manövrer måste du övervinna alla utmaningar som står mellan dig och din belöning.

Data East Corporation har utvecklat detta spel som inte bara erbjuder spännande gameplay, men även en nostalgisk tillbakablick till 1980-talets arkadära. Dess sällsynthet och utmärkta skick gör denna kassett till ett eftertraktat objekt för samlare och Commodore 64-entusiaster.

* Testat och fungerar (Se bilder)
* Mycket fint skick (Se bilder)
* Samfrakt vid flera köp

Lycka till med auktionen!

Objektsnr 631096549

Visningar 62

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 28 apr 19:46

Express Raider (Commodore 64/C64 Spel Kassett , Rare/Ovanligt)

Slutpris

|

99 kr

Auktionen är avslutad

Niklas421 vann auktionen

lemonlight

helsingborg, Sverige

5.0

lemonlight

Verifierad

Toppsäljare

440 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?