Beskrivning

Med LG:s 3D Blu-ray-spelare BP620N har man allt man kan tänkas behöva för den ultimata upplevelsen oavsett om det handlar om uppspelning av optisk media eller digitala filer.

Upplev den fantastiska 3D-världen i ditt eget hem. Strömma media via nätverket, gör din TV till en komplett medieportal med Smart TV eller anslut USB-enheter och spela upp mängder av olika filformat från externa USB-enheter. Med LG BP620N 3D Blu-ray-spelare får man nära på oändliga möjligheter till underhållning, och vad sägs om att till och med styra den direkt från din mobil?

LG BP620N erbjuder suverän bildkvalitet med 3D Full HD 1080p och en kompatibel TV. Tillsammans med en 3D-TV eller projektor med 3D-stöd får man den ultimata upplevelsen genom att frigöra bilden från TV:ns plana dimension och förvandla den till en mer intensiv och verklighetstrogen upplevelse. Resultatet med 3D är häpnadsväckande och kommer att revolutionera hur vi ser på film i framtiden.

Tre dagar efter vunnen budgivning man borde avsluta sitt köp och jag packar noggrant med massa frigolit och förpackning material och skickar samma dag, men tar inte ansvar hur fraktbolag hanterar gods....

Objektsnr 627661644

Visningar 227

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 29 mar 16:53

LG-PB620N BLU-RAY(MED ORIGINELL FJÄRRKONTROLL)

Slutpris

|

520 kr

Auktionen är avslutad

Toda64 vann auktionen

BEKI95

Norrköping, Sverige

5.0

BEKI95

Verifierad

Toppsäljare

753 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?