Beskrivning

Sony UBP-X700 är en smidig 4K Ultra HD Bluray-spelare med stöd för både HDR och Dolby Vision. Njut av det nya formatet med en fantastisk skärpa och utökat kontrastomfång precis som regissören tänkt sig att du ska uppleva det!
4K Ultra HD Blu-rayspelare
HDR
Dolby Vision (via kommande firmware-uppdatering)
Bakåtkompatibel med (3D)Bluray, DVD, CD och SACD
Stöd för 4K Netflix
Dubbla HDMI ut (bild och ljud)
Kompakt format (32 cm bred)

Sony hjärta 4K
Sony UBP-X700 är en kompakt 4K Ultra HD Blurayspelare som ger dig en skarp och detaljerad bild med utökat kontrast-och färgomfång. Det nya formatet ger dig upp till 4x så hög upplösning som vanlig Bluray, och gör sig riktigt bra med dagens stora 4KTV-apparater och projektorer.

Streaming och nätverk
Sony UBP-X700 kan anslutas både trådlöst och med nätverkskabel där vi hittar möjligheten att streama filmer och 4K-material via 4K Netflix. Med andra ord blir anläggningen komplett ifall du tex har införskaffat en 4K Ultra HD-projektor men inte kunnat använda 4K Netflix tidigare.

HDR10
Bättre pixlar istället för fler pixlar. High Dynamic Range ger ett större kontrastomfång med bättre svärta och ljusstyrka samtidigt som tekniken hanterar en bredare färgrymd. Bilden blir mer realistisk och detaljerad där man kommer få uppleva det till fullo i samband med det senaste bildformatet. Vill du veta mer om HDR så läs gärna vår Hembioskola som berör detta ämne ännu djupare.

Dolby Vision
Dolby Vision är ett premiumformat inom HDR och breddar kulöromfånget långt över det som tidigare funnits på konsumentnivå. Tekniken klarar upp till 4000 nits (mätenhet för ljusstyrka) och med Dolby Vision kan alltså väsentligt mer ljus återges från bilden. Detta gör att tekniken även kan utnyttja kulöromfånget fullt ut genom REC. BT2020, en färgstandard som ersätter den 20 år gamla REC. BT709. En annan fördel med Dolby Vision är dynamisk istället för statisk metadata. Formatet anpassar bilden efter din TVs förmåga/prestanda när du tittar på HDR-material istället för att man ska behöva göra krångliga inställningar för HDR. Eftersom Dolby Vision släpps i takt med nya filmer lär formatet bli väldigt vanligt de kommande åren.

Objektnr 632866351

Visningar 277

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 20 maj 06:24

Sony UBP-X700

Såld för

1 500 kr
Annonsen är avslutad

Såld med prisförslag

niclas.force

HÖGANÄS, Sverige

Verifierad

1 156 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?