Beskrivning

Innehåller sammanlagt 8 gaspatroner och 24 myggmedelsmattor som totalt ger 96 timmars myggskydd. Passar till alla Thermacell modeller förutom "Backpacker" där gaspatronen inte används.

Notera: För att denna produkten ska fungera så krävs en apparat från Thermacell. Apparaten ger ett mycket effektivt skydd mot mygg och knott. Ljudlöst och luktfritt utsöndrar apparaten ett myggmedel som skapar en skyddszon på 20m² med upp till 96% skydd. Passar perfekt såväl på terrassen där hemma, som vid camping, jakt, fiske, båtliv m.m. Du slipper otrevliga dofter, rökelser eller kemikalier på din hud, men framför allt, du slipper myggen.

Tekniken bygger på att en matta med myggskyddsmedel värms upp med hjälp av en gaspatron. Myggskyddet sprids runt apparaten och skapar en skyddande zon på ca 20m². Inom zonen blir det i princip myggfritt. Mygg och knott som ändå letar sig in i zonen är dock bedövade i förmågan att navigera till din hud, så inte ens dessa sticker dig. Många som har använt Thermacell Myggskydd blir väldigt överraskade över hur effektiv den är. Det är som att sitta i en osynlig glasbubbla. Utanför bubblan svärmar det av mygg men innanför är du i säkerhet. Folk som använt den glömmer för stunden av att myggen finns.

Mängd: 48 + 48 timmar = Totalt 96 timmars myggskydd.

Oanvänd vara & obruten förpackning. (Ord.pris: 329 + 329 kr = 658 kr)

//Mvh ManhattanExpress

PS. Fri frakt.

Objektnr 631522547

Visningar 44

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 28 apr 20:50

2 st Thermacell Refill - Totalt 96 timmars myggskydd.

Såld för

389 kr
Annonsen är avslutad

ManhattanExpress

VARBERG, Sverige

5.0

ManhattanExpress

Verifierad

Toppsäljare

3 300 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?