Beskrivning

Auktion: En gardinkappa, "multifärgad" i nyanser av rosa, blått, grått, vitt och svart. blommorna är i rosa, sydda draperingar se foto 2 och 4, kirschband, rynkkappan ca 2 cm, tyget har en chintz känsla, troligen polyester, bård i rosa. mellan draperingarna är det 43 cm. Fint till vår eller sommarfönstret. Kappan är mycket fint skick, finns inga fel. Du som håller på m lapptäcks teknik är detta tyg perfekt. Vi har total rensning av gardiner, dukar, husgeråd, prydnadssaker, kläder mm. Titta gärna på de andra auktioner. #

Fakta: Kappan är ca 185 x 77/38 cm, 77 = då kappan är utdragen i draperingen/38 = när kappan max ihopdragen (foto nr 4) (L x H), 43 cm mellan draperings banden. Syns inte att den är använd. Vi packar väl. PS! Har en liknade ute, men de är inte lika i mönster eller färgsättningen.

Fraktkostnaden: Summan som uppges gäller inom Sverige. Köparen står för frakt/porto kostnaden.
Vid frågor maila mig innan du lägger bud!

Vinnande bud = att betala auktionen!

När jag har lämnat paket/brev ifrån mig så står jag ej för ev. trasiga eller borttappat paket/brev. Jag skriver alltid avsändare på breven.

Glöm inte att läs igenom hela texten, när du har börjat bjuda så har du accepterat informationen om auktionen och den porto/frakt kostnad jag uppger. Kommer från ett rökfritt hem, har hund och katt. Inom 3 dagar från auktionens slut tid vill jag se betalningen.

Kolla alla mina andra auktioner, det finns fynd att fynda!

Objektsnr 629976110

Visningar 85

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 27 apr 07:06

GARDINKAPPA I MULTIFÄRGAD DRAPERINGAR 184 x 77/38 CM

Utropspris

|0 Bud

125 kr

Auktionen avslutades utan bud

clintansrival

Jämjö, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

488 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?