Beskrivning

I DEN HÄR AUKTIONEN BJUDER DU PÅ
Marimekko. 1 st Kuddfodral. Tiara. Vitt med fint mönster i svart. Dragkedja. Marimekko lapp & tvättlapp finns kvar. Fint skick, lite använd! Nypris 380 kr. Utropspris: Endast 100 kr. OBS: Säljer ett till Marimekko kuddfodral från samma serie i en annan auktion. Fraktkostnaden/Samfrakten om du vinner båda blir 59 kr alltså oförändrat jämfört med om du vinner ett kuddfodral.

MINA AUKTIONER MED MARIMEKKO KUDDFODRAL - ALLMÄN INFORMATION
Det har blivit många resor till Helsingfors. Hittar alltid en massa fint där, bland annat Marimekko kuddfodral till prydnadskuddar. Det här mönstret tycker jag är jättefint men passar tyvärr inte med min gardin i vardagsrummet. Passar till en kudde som har storleken 50x50 cm. OBS: Kudden medföljer ej! Jag har fotat kuddfodralets båda sidor, med och utan kudde. Tyget kan dofta lite instängt, har förvarats i en stängd garderob. Tänker att vinnaren ändå vill tvätta själv innan användning!

LÄS INNAN DU BJUDER!
Den här auktionen avslutas Fredagen den 24/5. Alla mina köpare får 3 dagar på sig att betala, betalning ska alltså ske senast Måndagen den 27/5. Uppskattar mkt när köparen betalar i samband om vinst eller senare samma dag/kväll. Så jag kan lämna in flera vinster samtidigt dagen efter istället för att behöva åka till ombudet flera dagar i sträck. Så om du som vinner har den möjligheten...tackar jag på förhand!

Behöver du mer tid, har någon fråga eller vill hämta vinsten? Hör i så fall av dig INNAN du bjuder på auktionen! Bjud bara om du verkligen vill vinna, har möjlighet att betala och kan hämta ut din vinst från ombudet inom 14 dagar!!! Lägenheten är djur och rökfri! Skickar med Schenker, vinsten är spårbar och försäkrad under hela leveransen. Packar alltid mycket noga! Samfraktar såklart för att få ner fraktkostnaden. Betala i så fall inte den första auktionen direkt, för då stängs funktionen för samfrakt. Alla auktioner som du vinner + frakten betalas på en gång. Gör alltid mitt yttersta för att paketet ska lämnas in samma dag som jag fått pengarna, senast dagen efter om ombudet hunnit stänga eller jag jobbar kväll/dygnspass. Tar betalt efter Schenkers prislista - aldrig 1 kr extra! Mvh / Petra (Petrabrud2011)

Objektnr 633446400

Visningar 40

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 24 maj 18:18

Marimekko. Kuddfodral. Tiara. Värde 380 kr. Auktion 2 av 2

Utropspris

|0 Bud

100 kr

Auktionen avslutades utan bud

Petrabrud2011

Linköping, Sverige

5.0

Petrabrud2011

Verifierad

Toppsäljare

1 223 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?