Beskrivning

Jättevackert tyg i blekrosa färg, tyget är inte så mörkt som på bilderna. Det är ett kraftigt, mjukt tyg, känns nästan vadderat, (men är inte det) med medaljongmönster. Väger hela 255 gram.Medaljongen är i sammetsliknande tyg och runt medaljongen är det ett sorts veckat parti. Mild svag blekrosa färg. Passar perfekt till att sy kudde av eller kanske löpare. Tyget kan se glittrigt ut, men det är inget glitter, vissa partier är blanka, andra matta.
Djur och rökfritt hem.

Observera att färgerna på bilderna kan vara något avvikande från verkligheten - vissa färger är svåra att ge rättvisa på bild. Jag granskar alltid plaggen noga för att se om det finns fläckar, men reserverar mig för att även jag kan missa - så kolla gärna ingående på bilderna och be gärna om fler om så önskas. Lägger bara ut sådant jag själv skulle kunna tänka mig att köpa, och försöker lämna så rättvis info som möjligt.

Betalning inom 3 dagar, skickar därefter oftast dagen efter, eller senast inom 3 dagar. Packar väl, men är inte ansvarig för transportering. Titta gärna in på mina andra auktioner. Samfraktar självklart, säg gärna till om det.

Objektsnr 629293744

Visningar 95

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 13 apr 15:41

Så snyggt inredningstyg, tygstuv, blekrosa stl 40 x 105

Slutpris

|

35 kr

Auktionen är avslutad

Tygremsan vann auktionen

rosaa_

halmstad, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

862 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?