Beskrivning

Se Gärna Mina Övriga Annonser Erbjuder Samfrakt
- Produkt: Slow Feeder Hundmatskål som passar medelstora samt stora hundar. Denna matskål hjälper hunden att äta långsammare.
- Märke: PiuPet®
- Volym: 1.4l rymmer denna matskål
- Skick: Oanvända i originalförpackning
- Nypris: 269kr
- Länk till produkt samt över 200 omdömen finns att läsa här: https://www.amazon.de/dp/B0BJKKD2H5?tag=haggle-web-de-21&linkCode=osi&th=1&psc=1&language=en_GB
- info ifrån Företag:

[KONTROLLERAD MATNING]

Hantera din hunds ätbeteende effektivt med PIUPET-skålen för långsam matare som är utformad för att sakta ner ätandet. Denna hundpusselmatare har inbyggda hinder som främjar kontrollerad utfodring, förhindrar viktökning och främjar hälsosam matsmältning. Det är den perfekta lösningen bland hundskålar för att sakta ner ätandet och rekommenderas starkt för hundar som är benägna att äta för mycket. denna långsamtätande hundskål är ett toppval bland husdjursskålar för hundar.

[DISKMASKINSÄKER SLOW FEED HUNDMATSKÅL]


Vår långsamma matarhundskål är inte bara effektiv utan också bekväm. Denna långsamma matarskål är lätt att rengöra - tvätta helt enkelt för hand eller placera den i diskmaskinen. Det är ett måste bland matnings- och vattningsförråd för hundar, speciellt om du letar efter en långsam matarhundskål.

[HÖGT MILJÖTÄNK OCH MATERIALKVALITET]

Tillverkad av husdjursvänliga material, vår långsammatande hundskål är en hållbar pusselmatare för hundar gjord av 50 % bambufiber och 50 % återvunnen plast (PP). Den eleganta beige designen förbättrar inte bara alla hushåll utan säkerställer också hållbarhet och säkerhet för ditt husdjur. Det är ett idealiskt val om du letar efter en högkvalitativ långsam matarskål för hundar.

[STOR MATSKÅL MED HALKSKYDD]


Denna robusta och stabila långsamma hundmatarskål, storleken 21x21x6cm och en diameter på 21cm, är särskilt lämplig för stora hundar. De halkskyddade kuddarna säkerställer att den sitter stadigt på plats medan din hund njuter av sin måltid, oavsett om det är torrfoder, våtfoder eller vatten. Det är den perfekta långsamma hundskålen för större raser. Utforska vårt urval av hundskålar utformade för att sakta ner maten.

[FRAKTSÄTT]

- Skickas via Postnord eller DHL .
- Avhämtning går också bra i Västerås
- Jag ansvarar INTE för postens hantering, Jag ansvarar INTE för paketet efter inlämning.

[Samfrakt]


- Om du vinner flera auktioner, även med olika slutdatum. (betyder inte alltid att frakt blir billigare).
Utan frakt kostnader styrs av den totala vikten på paketet.

Problem eller frågor?

Hör av dig! :)

Trevlig vecka önskar Växterås
:)

Objektnr 632847855

Visningar 80

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 25 maj 19:59

Nytt! Matskål 1.4L | Slow Feeder | Large | Diskmaskinssäker | Nypris 269KR

Ledande bud

|

11 kr

Slutar om

Växterås

Västerås, Sverige

5.0

Växterås

Verifierad

Toppsäljare

1 098 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?