Beskrivning

Produktbeskrivning:

Detta professionella hundtrimmningsbadkar är designat för att hjälpa dig att klara av människans bästa vän - din hunds dusch.

Den 201 rostfria konstruktionen gör den glänsande, elegant och hållbar, och den kommer med allt du behöver för att göra badet enklare och roligare.

Ta bort besväret med att bada ditt husdjur hemma, på veterinärsjukhuset eller djurvårdssalongen med detta husdjursbadkar.

- Badkar i rostfritt stål

-fälldörrar och ramper

-Justerbar spruta och kran

- med komplett uppsättning tillbehör

Huvuddrag:

- konstruktion av rostfritt stål,
Husdjurstvättstationen är gjord av rostfritt stål, vilket gör att grooming-badkaret tål en belastning på 200 pund. Med sin robusta konstruktion kan du bada ditt husdjur med sinnesfrid.

-storleksdiagram,
Vänligen jämför ditt husdjurs mått noggrant med måtten på detta badkar, som passar husdjur upp till längd: 34 tum / 86,4 cm.

- dörrar och ramper,
Skjutdörr öppnas och stängs smidigt, hopfällbar ramp för enkel förvaring och flyttning, halkfria ramper hjälper husdjur att klättra in och ut ur badkaret och gummifötter för stabilitet.

-sprutor och kranar,
Hundtvättstationen har en rostbeständig kran med slang och mässingskärna. Både varmt och kallt vatten finns tillgängligt. Sprutan kan justera vattenvolymen, vilket är väldigt praktiskt.

- Kompletta tillbehör,
Dräneringssatsen är av rostfritt stål, vilket säkerställer att detta rör ger långvarig service jämfört med andra plaströr. Dessutom ger hundkopplet och den röda spelbollen ditt husdjur en trevlig användningsupplevelse.

- multifunktionell applikation,
Detta hundtrimmningsbadkar är mycket lämpligt för familjer, djursjukhus och djurvårdssalonger. Låt hundar och andra husdjur njuta av en avkopplande dusch.

Produktspecifikationer:

Material: 201 rostfritt stål
Vikt Kapacitet: 200 lbs/90,7 kg
Produktmått: 34,2" L x 18,4" B x 43,3" H/ 86,8 x 46,7 x 110,4 cm
Passar maximal husdjurslängd: 34"/86,4 cm
Skjutdörr: höger
Artikelvikt: 82,5 lbs/37,4 kg
Färg: silver

Paket innehåll:

1 x djurvårdsbadkar
1 x Badkarsblandare
1 x nebulisator
1 x avloppssil
1 x varm- och kallvattenslang
1 x avloppsrör
1 x schampohållare
2 x röda spelbollar

Funktioner och detaljer:

- Badkar i rostfritt stål: Produktmått: 34,2" L x 18,4" B x 43,3" H/86,8 x 46,7 x 110,4 cm; Passar husdjur upp till längd: 34"/86,4 cm. Den kan ta emot hundar av olika storlekar (upp till 200 lbs). Artikeln är gjord av 201 rostfritt stål, ingen deformation, rostskydd, anti-repa, stark och hållbar, kan användas under lång tid. Dessutom är det hållbara rostfria djurvårdsbadkaret lätt att underhålla och rengöra.

-Reseldörr och ramp: Helsvetsad hundtvättstation i ett stycke har utmärkt tätningsprestanda för att förhindra vattenläckage. Badkaret har en högerskjutdörr för att hålla ditt husdjur i badkaret; den utrymmesbesparande rampen fälls ihop och gömmer sig när den inte används, och den halkfria räfflade ytan på rampen hjälper ditt husdjur att komma in och ut på ett säkert sätt. Gummifötterna är också halkfria och skadar inte golv.

-Justerbar spruta och kran: Husdjurstvättstationen är utrustad med en högtrycksspruta (3 vattenutgångar) och en kran med två slangar (för att justera vattentemperaturen), så att ditt husdjur kan njuta av ett varmt och bekvämt bad. Dessutom finns det en löstagbar halkfri golvgrill för att rymma husdjur av olika storlekar, vilket håller dina husdjur borta från långvariga blötläggning i vatten.

-Komplett uppsättning tillbehör: Detta djurvårdsbadkar innehåller ett S-format rör i rostfritt stål för att isolera obehagliga lukter; ett avloppsfilter för att filtrera husdjurspäls och annan smuts; och 2 hundkoppel för att säkra husdjur. Dessutom är den röda spelbollen en bra present för att hålla husdjur sysselsatta och göra badet roligare.

-Brett tillämpning: Produkten kan användas inomhus eller utomhus för att ge dina husdjur en trevligare upplevelse, såsom hem, djursjukhus och djurvårdssalonger.

Objektsnr 629545123

Visningar 81

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 8 maj 14:31

34" 90kg kapacitet badkar för djurskötsel i rostfrit stål med kran och tillbehör

Pris

8 295 kr

Slutar om

funstation4u

Sundbyberg, Sverige

5.0

funstation4u

Verifierad

Toppsäljare

318 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?