Beskrivning

Översatt av

ULTRA SHARP 8 tums DAMASCUS-KNIV

Denna SanCook Damascus kökskniv är sakkunnigt tillverkad av 67 lager av högkolhaltigt rostfritt stål VG-10 (HRC 60 ± 2) för exceptionell styrka. Du kan använda den till kött, fisk, bröd, grönsaker, frukt, etc. Den är perfekt för ett kök eller restaurang och skapar spänning i matlagningen.
Professionell 8-tums skalkniv - V-formad superskarp egg och perfekt kurvatur (handpolerad till en hög glans på 8-15° på båda sidor) uppfyller alla kockens krav på en kniv. Den knivskarpa smidda kanten är lätt att skära och behåller sin skärpa för lång livslängd. Den fantastiska vattenvågsytan gör din matlagningsstund till den mest behagliga och skärpan kan hålla i mer än 6 månader.
Bekvämt ergonomiskt handtag som ger utmärkt grepp och perfekt balans, utmärkt styrbarhet. Även efter långvarig användning kommer din handflata och handled inte att tröttna.
Utmärkt presentförpackning: Denna kockkniv från Damaskus kommer i en fin presentförpackning och knivhållare. Fantastisk produkt av hög kvalitet som ger dig exemplarisk service hela livet.

Objektsnr 628093041

Visningar 105

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 8 apr 21:58

SanCook Damascus kökskniv professional chef's knife 8" blade

Utropspris

|0 Bud

599 kr

Auktionen avslutades utan bud

klmnopq

Tallinn, Estland

4.9

Verifierad

26 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?