Beskrivning

Elektrisk knivslipare med "Interlocking Ceramic Wheels" skärpar dubbelfasade asiatiska och europeiska / amerikanska stilraka knivar samt räfflade knivar.
Edgeware introducerar Ceramic Edge Electric Knife Sharpener med den patenterade tekniken "Interlocking Ceramic Wheels" till ett fantastiskt detaljhandelsvärde perfekt för dagens prismedvetna konsument. Överlåt det till "The Edge Experts" på Smith's® att leda vägen för innovativ knivslipningsteknik genom att perfektionera konsten att hemma skärpa med introduktionen av den nya innovativa sortimentet av edgeware -märkta slipare.
Den här mångsidiga elektriska knivsliparen är utformad för att säkert och enkelt slipa de högkvalitativa europeiska / amerikanska såväl som asiatiska dubbla fasade knivarna. Båda sidorna av knivbladet slipas enkelt på "Interlocking Ceramic Wheels" samtidigt. Ceramic Edge har också två manuella slipspår för slipning av tandade kantsknivar och inställning av kanten eller reparation av kanten på allvarligt skadade europeiska / amerikanska knivar. Till skillnad från de flesta elektriska knivslipare behöver den här enheten inte använda flera steg för att slipa kniven och om den används på rätt sätt skadar den inte eller skadar sidan på kniven.
Varje kock kommer att säga att det är bäst att hålla knivarna slipade och inte låta dem bli tråkiga. Eftersom "Interlocking Ceramic Wheels" tar bort en minimal mängd metall är Ceramic Edge Electric Knife sharpener idealisk för vardagsljusslipning och polering av en redan skarp kniv.
Produktnamn: Smith's Edgeware Ceramic Edge Electric Knife Sharpener
Varumärke: Smith's
Kategori: Knivslipar
Slipmetod/Typ: Sliphjul/blad
Eldriven: Ja
Slipyta: Keramik, Diamant, Sten
Spänning: 220V / 60Hz

Nya pris: 2499 kr

Betalningen ska helst göras inom 3 dygn efter auktionens slut, kommer annars negativt omdöme och blockering från mina framtida auktioner.

OBS! SNÄLLA BJUD EJ OM DU INTE TÄNKER KÖPA VARAN, DET KOSTAR MIG TID OCH PENGAR!!!!!!!

Skickas med schenken med spårbar ID, inom 24 timmar efter mottagen betalning.

Djur och rökfri hem.

Säljer den självklart spritad och ordentligt rengjord.

Lycka till med bud

Jag samfraktar gärna så titta på mina andra annonser också.

Objektsnr 631631557

Visningar 20

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 29 maj 15:44

Smith's Edgeware Ceramic Edge Electric Knife Sharpener

Pris

749 kr

Daniel_55

Smedjebacken , Sverige

5.0

Daniel_55

Verifierad

Toppsäljare

908 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?