Beskrivning

Wrappy DIY Pack (Do-It-Yourself) är en extra stor bivaxduk som du kan klippa själv till önskad storlek. Wrappy fungerar som ett naturligt folie och kan användas till frukt, grönsaker, rotfrukter, bröd, pålägg med mera, eller för att täcka skålar och bunkar. Använder du Wrappy i stället för plast- och aluminiumfolie sparar du både pengar och på miljön från stora mängder avfall. Dessutom håller bivaxduken dina matvaror fräscha mycket längre och reducerar därmed onödigt matsvinn i hemmet.

Wrappy är handgjord av ekologisk bomull som är behandlad med bivax, kåda och jojobaolja. Det fina mönstret på bivaxduken är tryckt med en miljövänlig färg. Wrappy kan återanvändas många gånger och håller vid daglig användning i upp till ett år om den används korrekt. Bivaxduken har en doft av bivax och kåda, men den avtar snabbt vid användning och rengöring.

  • Miljövänligt alternativ till plast- och aluminiumfolie.
  • Kan återanvändas cirka 300 gånger.
  • Håller dina matvaror fräscha upp till tre gånger längre.
  • Lätt att rengöra.
  • Tillverkad i Danmark.

Användning:

Lägg ett bivaxark över din skål eller bunke och värm det med handen runt kanten. Om du lägger frukt/mat direkt i din Wrappy, slå in produkten och värm arket med handen så hålls det på plats.

OBS! Använd inte Wrappy till varm mat, rå fisk, rått kött och ananas. Ej lämplig för maskindisk, mikrovågsugn, vanlig ugn eller på varma ytor över 38 grader.

Skötselråd:
Handdiska bivaxduken i kallt eller ljummet vatten (max. 37 grader), vid behov med ett miljövänligt diskmedel. Låt lufttorka eller använd handduk (ej på ett element). När din Wrappy är utsliten kan den slängas i komposten.

Mått: 50 x 60 cm

Objektsnr 629616071

Visningar 67

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 23 apr 07:22

Återanvändbar Bivaxfolie DIY Pack(XXL) 1 ark Bivaxduk 50X60cm NY Oanvänd! WRAPPY

Utropspris

|0 Bud

165 kr

Auktionen avslutades utan bud

Sammetsrosett

Väddö, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

697 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?