Beskrivning

Rimoldi 229-00-05 är en industriell symaskin som har en intressant historia. Den tillverkas av Rimoldi, ett företag med rötter i Italien och lång erfarenhet av att producera högkvalitativa symaskiner. Denna modell har utformats för att möta kraven inom industriell sömnad och är känd för sin pålitlighet och precision.

Symaskinen används främst inom textilindustrin för att sy olika typer av plagg och material. Dess robusta konstruktion och avancerade funktioner gör den lämplig för att hantera stora volymer av sömnadsprojekt med hög hastighet och precision. Rimoldi 229-00-05 har blivit ett pålitligt verktyg för tillverkare och sömnadsföretag världen över.

Dessutom har Rimoldi som företag varit dedikerade till att upprätthålla en hög standard av innovation och teknisk expertis, vilket har bidragit till symaskinens framgång. Sammanfattningsvis är Rimoldi 229-00-05 en pålitlig industriell symaskin som har spelat en betydande roll inom textilindustrin genom åren.

Övermatare och kedjeknivsystem:
Maskinen är utrustad med övermatar- och kedjeknivssystem som möjliggör jämn matning och klippning av tyg. Detta är särskilt användbart för att hantera olika typer av material och skapa sömmar med hög precision.

Variabel sömspark:
Rimoldi 229-00-05 erbjuder möjligheten att justera sömsparken, vilket ger användaren flexibilitet att skapa olika sömstyper och anpassa sig till olika sömnadsbehov.

Hög hastighet:
Med en imponerande sömnadshastighet är denna maskin idealisk för produktionsmiljöer där effektivitet och snabbhet är avgörande.

Mångsidighet:
Den kan hantera olika material och tygtyper, vilket gör den användbar för olika sömnadsprojekt inom klädindustrin och andra textilrelaterade tillämpningar.

Hållbar konstruktion:
Rimoldi är känt för att skapa robusta och pålitliga maskiner. Den här modellen är inget undantag och är konstruerad för att tåla långvarig användning i en industriell miljö.

Sammanfattningsvis kombinerar Rimoldi 229-00-05 avancerad teknik med pålitlig konstruktion för att möta de höga kraven inom den industriella sömnadssektorn. Dess funktioner gör den till ett kraftfullt verktyg för att skapa högkvalitativa sömmar och effektivt hantera olika sömnadsutmaningar.

Objektsnr 630079662

Visningar 106

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 14 maj 08:19

Rimoldi 229-00-05

Pris

3 200 kr

G.REVCI

Borås, Sverige

G.REVCI

Verifierad

1 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?