Beskrivning

En harmonisk sammansättning av rosor och notblad skapar en konstnärlig känsla. Rosorna i lila och vitt kompletteras av gröna blad och antika notblad som dansar runt dem.

Leverans och Nedladdning: Digital nedladdningsbara fil skickas via mail
Bildbeskrivning: AI-designad bild (digital nedladdningsbara fil)
Format: JPG
Bildförhållande: 16:9
Upplösning: 4096x2340 pixlar
Användningsområden:- Utskriftsmedia: canvas tavlor, vykort, kläder, etc. - för privat bruk- Digitala plattformar: hemsidor (både personliga och kommersiella), sociala medier som Facebook, Instagram, etc.

Vacker sammansättning av rosor och notblad, vilket skapar en känsla av konstnärlig harmoni. De stora rosorna är i olika nyanser av lila och vitt, medan de mindre blommorna och bladen ger en naturlig grönska som kompletterar blommornas färg.

Antika Notbladen med sin gulnade ton och slitna kanter, svävar runt och under blomstren. De musikaliska noterna dansa över pappret, vilket antyder musikens flyktighet och skönhet, likväl som rosornas förgängliga skönhet. Denna bild sammanväver elementen av musik och natur, vilket frammanar en romantisk och nostalgisk atmosfär.

Produktinformation: Digitala Nedladdningsbara Bild

Bilden levereras som digitala nedladdningsbara fil som du enkelt kan få tillgång till och använda. Skickar via mail, här är några viktiga detaljer om bilderna:

Bildförhållande: JPG 16:9 - 4096x2340px - 80x40cm / Utan vattenmärke
- Detta bildförhållande är optimerat för användning på datorskärmar och ger en bred och panoramisk visning. Om du planerar att använda bilden för utskrifter klarar den upp till 120x80cm utan att förlora bildkvalitet / kapar bilden något om man ej väljer rätt bildstorlek, bild nr2 är A4-format.

Färg- och utskriftskvalitet:
- Var medveten om att färgåtergivningen och utskriftskvaliteten kan variera beroende på din enhets skärmkalibrering och skrivare. Skillnader i färger och utskriftskvalitet kan uppstå när du överför en digital bild till tryckt form. Slutresultatet beror också på typen av skrivare och papper som används vid utskrift.

Leverans och Nedladdning:
- När du har slutfört din beställning kommer du att få en orderbekräftelse via e-post. Den innehåller en klickbar länk till din köpta bild, vilken är giltig i 60 dagar och kan användas för nedladdning upp till 4 gånger. Ladda ner bilden så har du den för evigt.

Förbehåll för eventuella skrivfel:
- Vi strävar efter att ge korrekt och tydlig information. Men vi är alla människor, och det kan ibland förekomma små fel i våra texter. Vi tackar för din förståelse om sådana situationer uppstår.

Objektsnr 627905839

Visningar 29

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 1 apr 10:11

Rosornas Melodi: Musikalisk Harmoni

Utropspris

|0 Bud

49 kr

Auktionen avslutades utan bud

LokalHelhet

Falköping, Sverige

LokalHelhet

Företag

2 032 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?