Beskrivning

Produktbeskrivning:

13 st 3D väggpaneler.

En högkvalitativ 3D-väggpaneler för rumsdekoration, de är lätta att installera, bara fäst dem på väggen med starkt lim, ganska enkelt och arbetsbesparande.

Väggpanelerna är tillverkade av PVC, vattentäta och fuktsäkra, inte skadade och kan torkas rena. Klippbar och målbar för dig att göra DIY och visa din kreativitet på väggen.

- Väggpaneler av hög kvalitet

-3D texturerat utseende

- Klippbar och målbar

- snabb installation och rengöring

Huvuddrag:

-3D-funktion och PVC-material,
Tillverkad av högkvalitativt PVC-material, denna väggplatta är lätt, stark och okrossbar. Diamantslipade 3D-funktioner, mycket moderna och imponerande.

- Vatten- och smutsavvisande,
Denna produkt är vatten- och fläckbeständig. Därför behövs inga kemiska rengöringsmedel. Torka bara av smutsen från ytan med en fuktig trasa.

-Gör själv och måla,
Den målbara ytan låter dig uttrycka din kreativitet och smak. En färgspruta rekommenderas för jämn täckning. Designa dina väggar när som helst.

- skärbara väggpaneler,
Du behöver professionella verktyg som: en sax eller en dremel. Du kan också slipa sidorna för att göra dem släta.

- Stort täckningsområde,
Varje väggpanel mäter 50x50 cm (19,7x19,7"). Paket med 13 väggpaneler täcker ett utrymme på minst 3,25 kvm. Hjälper till att förvandla ett rum med mycket lite arbete.

- ett brett utbud av applikationer,
Rekommenderad användningsområde: vardagsrum, sovrum, kök, TV-bakgrund, tak, etc. Uppgradera rumsdekorationen för att skapa en konstnärlig atmosfär.

Produktspecifikationer:

Färg: Svart
Material: PVC
Antal: 13 st
Storlek på varje bricka: 19,7"x19,7"/50x50cm
Täckningsyta: minst 3,25 kvadratmeter

Paket innehåll:

13 x 3D väggpaneler

Funktioner och detaljer:

-Väggpaneler av hög kvalitet: Färg: Svart; Antal: 13 st; Varje storlek: 19,7"x19,7"; Material: PVC. Täckarea: minst 3,25 kvadratmeter, den är elastisk, miljövänlig, lätt och mögelbeständig. Uppgradera ditt rum direkt med dessa produkter.

-3D stereoskopiskt utseende: Till skillnad från platt skumplattor är denna väggpanel tredimensionell och tillverkad med diamantslipade former. När du väl har installerat den kan du se imponerande funktionalitet och modern stil.

- Klippbar och målbar: Kan klippas med hjälp av en sax. Så du kan skära dem i olika DIY-mönster. En målningsbar yta som låter dig måla och vara kreativ på ytan.

-SNABB INSTALLATION OCH RENGÖRING: Istället för att skala och fastna paneler kräver denna väggpanel ett lim under installationen. Rekommenderas: snabbtorkande caulk, Gorilla Glue, väggprimer, vitt silikonlim, kardborreband, spikfritt lim och kakellim. Torka ren yta, vatten- och fläckbeständig.

-Diversifierade användningsscenarier: Denna 3D-väggpanel är lämplig för inredning, såsom: funktionsvägg, TV-vägg, soffbakgrund, vardagsrum, sovrum, kök, målad yta, träskiva, etc.

Objektsnr 629236045

Visningar 66

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 5 maj 21:05

13st 50x50cm 3D PVC-väggpaneler, vattentät, fläcksäker, skärbar,bred applikation

Pris

1 395 kr

Slutar om

funstation4u

Sundbyberg, Sverige

5.0

funstation4u

Verifierad

Toppsäljare

319 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?