Beskrivning

"
  • Välkomstskylten för de 4 årstiderna - Den säsongsbetonade välkomstkransen för dekoration till verandan är cirka 30 x 30 x 0,8 cm stor och har stilar för de 4 årstiderna; vårkrans, sommarkrans, höstkrans och vinterkrans. Du kan ändra varje krans efter dina behov för att välkomna varje årstid med en annorlunda känsla.
  • Passar för alla tillfällen: Perfekt passform att hänga på ytterdörren, bakdörren, rumsdörren och på väggen nära ingången. Kan även användas i kafé och restaurang, kontor och arbetsplats.
  • Ett varmt välkomnande och present: Den rustika välkomstskylten och dekoren i bondgårdsstil visar ditt bästa välkomnande till din familj och dina vänner, grannar och affärspartners. Skyltarna är fantastiska inflyttningspresenter för nya husägare som behöver en välkomstskylt för att skapa trivsel. Perfekt present till tacksägelsehelg och som julklapp.
  • Rustik välkomstdörrskylt: Den runda välkomstskylten i trä är utmärkt för modern inredning i bondgårdsstil. Välkomstskylten för heminredning är tillverkad av en fast och tjock fiberskiva. Välkomstskylten för utomhusbruk är perfekt för verandan eftersom den är tjock och hållfast, har solskydd, inte bleks, är mer hållbar och kan användas hela året. Stor väggkonstdekor och dekorationer för ytterdörr
  • Gör-det-själv-projekt: Rolig gör-det-själv, använd din fantasi till fullo med denna välkomstskylt med hjälp av bokstäver, rosett och grönt för att skapa en unik stil."

Objektsnr 630532669

Visningar 56

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 18 maj 01:08

Dörrdekoration, välkomstskylt, dörrskylt, välkommen, welcome, dörr, trä

Pris

79 kr

Chriskonto

Mjölby, Sverige

5.0

Chriskonto

Verifierad

Toppsäljare

294 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?