Beskrivning

5 stycken helt nya runda underlägg av filtkulor gjorda av 100 % merinoull. Nypris ca 250kr.

  • Material av hög kvalitet – tillverkade av hållbart och vattentåligt material. Dessa underlägg är gjorda för att motstå daglig användning och är lätta att rengöra. Filtmaterial av hög kvalitet. Dessa underlägg ger en mjuk och effektiv barriär mot fukt och skyddar dina bord och ytor.
  • Skydda dina ytor – dessa underlägg ger en skyddande barriär för dina bordsskivor och ytor, vilket förhindrar fula vattenringar och fläckar från drycker. Underläggen har en halkfri baksida för att hålla dem säkert på plats för ökad stabilitet för dina drycker.
  • Mångsidig användning | Bra presentidé – Överraska en kattälskare i ditt liv med dessa söta underlägg. De är en omtänksam och funktionell present till födelsedagar, helgdagar eller inflyttningsfester. Perfekt för varma och kalla drycker. Dessa underlägg fungerar bra med koppar, muggar, glas och till och med små skålar, vilket gör dem perfekta för alla dryckesartiklar.
  • Lämplig storlek och lätta att rengöra – varje underlägg är 10 cm (4 tum) och levereras i set om 5, lämpliga för stora kastruller, koppar etc. Lätta att rengöra och låt dem lufttorka efter användning. Detta filtunderlägg är unikt och fräscht i underläggsvärlden. De unika mönstren bleknar aldrig och är bra för att dekorera ditt kök, vardagsrum, sovrum eller kontor.
  • Enkel förvaring, dekorativa och funktionella – dessa underlägg är bekvämt stapelbara så att du kan förvara dem snyggt utan att ta mycket utrymme när de inte används. Dessa underlägg håller inte bara dina ytor säkra, utan de lägger också till ett dekorativt element till din heminredning med sina underbara kattdesigner.

Objektnr 631619017

Visningar 38

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 29 maj 12:57

Runda underlägg av filtkulor av 100 % merinoull

Pris

100 kr

LS-TR

Malmö, Sverige

5.0

LS-TR

Verifierad

Toppsäljare

171 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?