Beskrivning

Produkter är gjorda av högkvalitativt rostfritt stål, som har bra korrosionsbeständighet, lång livslängd och hållbarhet och är inte lätt att böja eller skada.
Ljusbufferten är lämplig för ljus med en diameter på 2 cm/0,8 tum. Den är gjord av metall i rostfritt stål och kan automatiskt släcka ljuset, så att du kan koppla av och använda det. Lätt att använda – Placera på ljushållare. När ljusstaken brinner till det förinställda läget släcks ljusstaken automatiskt.
Eliminera rök och vaxfläckar: Släck dina ljushållare på ett säkert och korrekt sätt för att undvika vaxspill, överflödig rök från att blåsa ut ljus, eller ännu värre, obekväm bränning!
Ljushållartillbehör – En fantastisk ljushållare för alla ljusstakeälskare, perfekt för jul, tacksägelse, bröllopsdagar eller födelsedagar.Det finns en mängd olika färger och stilar att välja mellan. Du kan placera det i mitten av ljuset eller var du vill. När ljuset brinner till det läget släcks det automatiskt. Det kan hjälpa till att minska brandrisker under den kalla vintern och få en lugn och god sömn. Det hjälper dig om du glömmer att släcka ljuset. Om du behöver det kan du ge det till din familj och vänner. Det kommer att bli en hjärtevärmande present.

Specifikation
Material: Rostfritt stål
Färg: Silver
Storlek: Ca 20mm på diameter

Objektsnr 627003249

Visningar 61

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 30 mar 18:58

4st Silver Automatisk ljussläckare ljussläckare automatic candle extinguisher

Slutpris

|

2 kr

Auktionen är avslutad

SuperBarrio vann auktionen

Storefy

Katrineholm, Sverige

5.0

Företag

Toppsäljare

110 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar|Fri frakt över 500 kr

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?