Beskrivning

Hej

Säljer här en Stoff Nagel Ljusstake i Färgen som kallas Antik i 7 delar..
Jätte fin, det finns några små skrap jag försökt fått med på bilderna det syns inte alls mycket i det stora hela men vill ändå visa dom tydligt så tagit kort så dom ska synas se bild 3,4 och 6 se gärna bilder och bedöm själv..

STOFF Nagel ljusstake, här i färgen antik, är en sann designklassiker som återlanserats av det danska företaget STOFF Copenhagen. Denna variant av ljusstaken Nagel har en handmålad, antik finish i bronsaktiga toner. Eftersom varje Nagel-ljusstake är målad för hand så blir varje exemplar helt unikt. Med åren så kan ytan även få en vacker patina vilket ytterligare adderar till vintagekänslan och charmen. Det som gör ljusstaken Nagel extra intressant är att du kan välja att använda den antingen fristående eller bygga ihop flera delar för att skapa ett unikt uttryck.

Hos mig kan du handla tryggt och säkert jag är verifierad här på tradera och skickar oftast snabbt iväg produkt efter betalning, redan samma dag eller dagen efter och sker det något oväntat har vi god kontakt via meddelandet här på tradera..

Objektnr 631697825

Visningar 344

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 4 maj 10:24

STOFF Nagel Ljusstake, Antik 7 Delar

Slutpris

|

820 kr

Auktionen är avslutad

AdamochJoline vann auktionen

E85

Gamleby, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

352 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?